Övningar för din hund

Spela bollen och lära din hund att hämta är ett utmärkt sätt att bränna bort energi. Att träna din hund att göra detta, stå på ett ställe och sedan kasta bollen medan du säger hämta. Din hund kommer att titta och observera dig, så gå plocka upp bollen och gå tillbaka till din ursprungliga stående plats. Gör detta flera gånger och du kommer att märka din pooch vill delta. När din hund börjar göra hämtning på egen hand, belöna dem med beröm eller godis. Detta kommer att överse sitt goda uppförande. Kom ihåg att det tar några dagar att upprepa ovan innan hunden vet exakt vad de ska göra och hur man gör det.
Träning i värme
Precis som oss, kan våra hundar lida av värmen. Ett sätt att underlätta värme för att kunna utöva ditt husdjur är att ha en vattenbaserad aktivitet. Detta kan vara allt från att spela med slangen och sprutning ditt husdjur att gå till en damm eller flod där husdjur är tillåtna och låta dem vandra i de grunda vattnen. Vid sprutning ditt husdjur med vatten från en slang, använd aldrig en stadig jetströmmen, använd mild sprut alternativet och inte spraya dem i ansiktet. Genom att göra så det kommer att avskräcka ditt husdjur från att delta igen i framtiden.
Träning i kallt väder
När det snöar och du inte verkligen vill spendera tid utomhus, kommer ditt husdjur inte bara förväntar underhållning från dig, men kan också vara ganska ihållande om uttråkad. Om du misslyckas med att ge din hund tillräckligt med motion, kan detta leda till dåligt uppförande av dem återvänder till dåliga vanor som tuggar objekt i ditt hem.
För att hjälpa bränna den extra energi, lära din hund trick som de kan göra inomhus. Ett exempel skulle vara att sitta och sedan lägga ner. Genom att upprepa denna rörelse flera gånger, kommer din hund att lindra energi. För att göra detta, håll en behandling i handen för att få hundarna uppmärksamhet och samtidigt säga sitta, försiktigt med handen trycka på hundarna tillbaka sida tills de sitter på golvet. Sedan belöna med godis. Detta måste upprepas flera gånger för att de ska kunna behålla rörelser. När de vet hur att sitta, lära dem att fastställa. Återigen, håll behandla i handen och har dem sitta så i stället för att ge dem behandling, att den nära näsan så att de kan känna lukten av den, sänka handen i golvet så de sänker huvudet för behandling, och sedan Skjut handen ifrån dem sakta utåt över golvet. Hunden börjar driva sina tassar för att anpassa sin näsa närmare behandla. När de ljuger på golvet, belöna dem med godis och beröm.
Praktiska tips: beröm alltid ditt husdjur för gott uppförande
Aldrig skrika åt eller avskräcka ditt husdjur från att göra ett trick som du har lärt dem. Detta kommer att vända sina kunskaper om att göra trick som positiv till negativ
Rådgör med din veterinär eller forskning rätt mängd motion ditt husdjur behov utifrån ras och storlek

Bistå med Avlivning av hundar i ett djurhem
Dikter om Life 9: en strof på kaniner
Hur man gör en Swing häst Däck
Livet som Cocker mamma
Dog Tales
Tennessee generalförsamling anser Bill att reglera Puppy Mills
Rummy Näsa Tetra Faktablad
Prova en sval, uppfriskande Tempererat Marine Aquarium
Nackdelen med hunduppfödning
Hur man skapar en sats katastrofberedskap för din hund
Brad pitt kan du ha byggt mig ett hem för priset du spenderat på din Gerbiler hus

Leave a Reply