Överväganden När du väljer en Groomer för din hund

Detta är en guide om vad man ska leta efter när du väljer en groomer för din hund. Alla vi behöver en frisyr från tid till annan. Samma sak gäller för människans bästa vän. Att välja rätt groomer, för din hund, finns det flera saker att tänka på. Först överväga vilken typ av hund du har, och det sätt på vilket du vill att han tränas.
Om du till exempel har en pudel och tänker på att visa honom, måste du hitta en groomer som visat pudlar och har massor av erfarenhet av VISA CUTS Dessa nedskärningar är mycket specialiserade och ta många timmar samt avancerad skicklighet. Om du däremot har valt en Jack Russell terrier, sedan en grooming skolan kan vara ok.
Nästa du behöver för att besluta om du föredrar en mobil groomer, som kommer till ditt hem eller kontor, eller skulle du föredra att släppa honom på en grooming salong. När du har bestämt dessa två faktorer, måste du börja på jakt efter en groomer som är rätt för dig och din hund.
I söker en groomer, några av de egenskaper du vill leta efter är universella oavsett vad din speciella grooming behov. Först bör det vara uppenbart när du vandrar i att groomer älskar hundar och är glad över att vara i hennes nuvarande karriär. Hon borde vara genuint orolig för dig och din hund. Din groomer bör också vara snyggt utseende.
Salongen ska vara rena och fria från ett djur lukt. Din groomer bör vara kvalificerade att göra alla raser och vet sådana termer som rena fötter och anal körtel uttryck. Om din groomer inte vet dessa enkla termer, som lärt antingen av en skola eller lärlingsprogram, är hon förmodligen FN duktiga.
Det är alltid en bra idé att leta efter en groomer som tillhör en grooming förening och är certifierad Det finns många certifieringar en groomer kan få bara genom att delta konferenser och ta tester. Detta visar att din groomer är intresserade av att hålla dig uppdaterad om grooming teknik.
Slutligen och viktigast av allt, se till att din hund får tillsammans med din groomer. Efter alla som vill gå till en frisör som de verkligen inte gillar eller som verkligen inte gillar dem. Är din hund viftar på svansen hela vägen till groomer dörr? Det är en riktig komplement.

Dog kattlådor för inomhus Potträning
Happy kyckling
My Dog Jack
En hund är en Master
Hur man tar bort loppor från en matta
Bo – Vita huset första hund
Hur att föda Chinchillor
Sängkläder för din Golden Retriever
En ny besökare
Typer av kvalster hos hundar
Ge ditt husdjur något att göra medan du är inte hemma

Leave a Reply