Översyn av Tharp Animal Health Care i Chillicothe, Ohio

Det finns några bra val i sällskapsdjur vård i Chillicothe, Ohio. Beroende på vilken typ av husdjur eller djur behov du har, kanske Tharp Animal Health Care vara platsen för dig.
Tharp Animal Health Care är en veterinär, grooming och kennel bensinstation. Tharp Animal Health Care är för mindre husdjur samt hästar och husdjur. Det finns över natten eller veckovis ombordstigning och omsorg finns även för stora djur som hästar.
Tharp Animal Health Care erbjuder laserkirurgi samt akutsjukvård. Eftersom du vet aldrig när en olycka kommer att inträffa, är det skönt att veta att någon är tillgänglig. Det finns många kunder som överens Dr Thomas L. Tharp är en kompetent kirurg och en gemensam Pet Care specialist.
Tharp Animal Health Care också gör grooming. De groomers frågar vilken typ av snitt som du föredrar och också fråga om hundens personlighet innan du tar dem i ryggen. De kommer att berätta vilken tid att komma tillbaka och plocka sällskapsdjur upp. Tharp Animal Health Care kunder verkar vara nöjda med grooming göras på olika typer hundar.
Tyvärr fick jag inte den kommunikation som jag önskade från groomer. Kanske den groomer inte uppskattar otäcka tillstånd hunden. Vi tog en knuten, illaluktande Cocker Spaniel räddningshund i att tränas. Den groomer gjorde ett bra jobb på schamponering och klippning av knotiga, smutsiga päls bort av kroppen men kroppen var inte ordentligt rengjorda efter klippning. Vi fick inte veta om sår hunden hade längs delar av hans kropp och inte heller var de stora mol nämns.
Personalen var vänlig och snabbt fick oss in och ut. Kontoret verkade ren och lobbyn hade gott om sittplatser. De andra kunderna var kul att prata med och alla haft visa upp sina husdjur.
Kostnaden för grooming var endast $ 40 och priset på valp skott och första besök är endast $ 70. Både kostnader är jämförbara med de priser för andra lokala företag. Tharp Animal Health Care accepterar kontanter, Visa, Mastercard och Discover kreditkort.
Den Tharp Animal Clinic ger inte service till ödlor och ormar men. I själva verket finns det ingen veterinär i eller runt Chillicothe, Ohio att tjänster dessa typer av djur.
Tharp Animal Health Care ligger på 391 Marietta Street, Chiillicothe, Ohio, endast ¼ mil utanför Bridge Street och bakom Lowes. Telefonnumret är (740) 772-2226.

Borta Ferret Crazy
Hundtränare i Zephyrhills, Florida och omgivande områden
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Pet Food Banker över hela USA erbjuder gratis sällskapsdjur och kattsand till de behövande
Tips för att hjälpa dig välja en hund från ett härbärge
Pet Guide: Norwich Terrier
Allt om rasen: Boston Terrier
Hur man hittar gratis planer på att bygga din egen katt Condo
Olivers och Brownie dikt
Överväganden När du väljer en Groomer för din hund
Sommar Tips för husdjur

Leave a Reply