Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter

Jag kommer att vara den allra första att erkänna det: mina katter är bortskämda. De har fler leksaker, godis, och får bättre vård än de flesta barn gör. I början av min erfarenhet med katt ägande, jag köpte dem vad behandlar och produkterna till försäljning, bara för att ha något att ge dem när de lyder. Men efter att ha läst om vikten av god tandvård i kattdjur, har jag utbildat mig lite och bli mycket mer noga vilken typ av behandlar jag köpa.
Visste du att majoriteten av huskatter plocka upp sjukdomar på grund av dålig tandhälsa? Tarter bygga upp, utveckla gingivit, och olika infektioner kan ofta förebyggas genom att betala stor uppmärksamhet åt tillståndet för din katts mun. Och det betyder inte egentligen försöker borsta Fluffy tänder. Många tarter kontroll behandlar finns nu i varuhus, som i hög grad kan förbättra din tillståndet för din kisse tänder – och över-allt hälsa.
Jag köpte 1. Pounce linje av Tarter kontroll behandlar eftersom det var en ny produkt, det var på rea, och det var från en betrodd varumärke. Mina tre katter tycktes njuta av behandlar så mycket att jag fortsatte att köpa dem på min shopping utflykter.
Det var inte förrän en kontroll besök med min veterinär när jag började att lära av den enorma betydelsen av ordentlig tandhälsa hos katter. Vid en vanlig muntlig tentamen, frågade läkaren om jag hade gett mina katter någon form av Tarter kontroll eller tandläkare behandlar. Jag berättade för henne att jag hade under en tid nu, och hon nämnde den otroliga skick mina tre-åriga tänder. Hon fortsatte med att lära mig lite om vikten av god tandvård för kattdjur, och jag sakta började studera lite på egen hand.
Pounce otroliga Tarter kontroll behandlar stå upp till sitt löfte om renare tänder och en över-allt friskare katt. Dessa fantastiska behandlar finns i många tilltalande smaker och är säker på att imponera även de mest petiga av eaters: Turkiet och Giblet, tonfisk och lax, tonfisk, lax, krabba och Ocean vit fisk, kyckling och kalkon, kyckling, katt Nip och tre ost.
Nästa gång du är i butiken, varför inte plocka upp en väska för din katt? Tandhälsa är viktig nog, men förbättring i övergripande hälsa ditt husdjur är monumental. Du har inget att förlora och en sundare katt att vinna.

Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta någonsin
Allt om rasen: Sporting Lucas Terrier
Dog Breed-Faraohund
Fullblod på banan
Förstå Hästar: 10 Intermediate Horse träningstips
Adjö till ledstjärna
Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
Hundarnas Halloween: Säker Engagera din hund i en Halloween fest
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska
Att anta en hund i Massachusetts

Leave a Reply