Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier

De flesta djurägare små husdjur särskilt de som reser i allmänhet köpa flera sällskapsdjur transportörer hela djurets livstid. Om du och ditt husdjur resa mycket du hittar väskan kommer att gå igenom en hel del slitage. Eller du kanske helt enkelt vill uppdatera till en nyare väska som är mer funktionell, såsom Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier. Den unikt designade Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier är inte bara en pengar sparare när det gäller att eliminera användningen av andra påsar, men är också snygg med modern design och finns i en mängd olika färger.
Om du har en relativt liten husdjur då vet du hur svårt det är att hitta den perfekta bur. The Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier erbjuder flera funktioner samtidigt som säker och bekväm transport. Oavsett om du använder en bärare för att få ditt husdjur till och från veterinären, eller om han eller hon är en frequent flyer, Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier är det perfekta valet för en mindre djur.
The Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier mäter 17 hög x 16 bred och 11,5 på djupet håller djur upp till 20 pounds. Med ett djur i en säker miljö är det säkraste sättet att transportera ett husdjur i synnerhet i en bil. Den unika Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier betjänar fem funktioner som alla hjälper sällskapsdjur ägare att hålla djuret i en bekväm miljö. När djuret är bekväm i att använda Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier, kommer han eller hon snabbt anpassa och koppla bur med resor och säkerhet.
The Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier konverterar till fungera som en ryggsäck, en pull bakom bärare, skuldra bärare, booster bilbarnstol och en toto. Den attraktiva och multifunktionella bur har ett handtag teleskopisk dra, en säkerhet tjuder, en löstagbar tvättbar fleece pad, och en stor maskvidd på toppen för att djuret en bild av utanför, förutom en främre öppning. Dessutom Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier är utformad med komfort bärhandtag, och har också en praktisk bakre ficka och en ficka. Den eleganta bur finns i rosa, blått och lavendel, salvia och svart.
The Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier är ett utmärkt val av sällskapsdjur bärare väl utformade och konstruerade och är ett stort värde för priset. Förutom omvandlingen aspekten av påsen, det är den perfekta väskan för den person som bor sällskapsdjur livsstil. Mer information finns tillgänglig om Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier på den officiella webbplatsen för Pet Gear Inc. och Bagage (bagage). Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier hittade på nätet för ca $ 60,00.
bagage
petgearinc

Hur man ger medicin till din hund
The Orange Tabbykatt
Curb din hund! Vad det nu betyder
Tandvård Tips för katter
Vård för Svarta Phantom Tetra
Allt om rasen: Grand Anglo-Francais Tricolore
Hund Love Poem
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Lyssna på Höra Say
Illrar som husdjur
Housetrained Dog Pooping Inne House: Orsaker och lösningar

Leave a Reply