Ovanliga Animal Fakta

Om du funderar på att skaffa ett husdjur och vill ha något lite utöver det vanliga här är några ovanliga djur fakta om några av de husdjur du kanske överväga att äga. Varje tanke på att hålla en socker Glider som husdjur? Även inhemska bara till Australien och några andra ställen de är populära som husdjur och är en mycket nyfiken pungdjur. De växer till cirka sju inches i längd och väger ca fyra uns när fullvuxna. De har en lång svans som är ungefär lika lång som kroppen. Deras päls är oftast grå eller svart färg. I vilt Sugar Glider som namnet antyder har förmågan att glida från träd till träd. Extra uppmärksamhet måste ägnas åt kosten för socker Glider. De äter kött, frukt och grönsaker, men bör aldrig vara matas godsaker som choklad. En ovanlig djur faktum om socker Glider är att ounce för uns de har smelliest pruttar i något djur. Något du kanske vill ta hänsyn till om du bor i en liten lägenhet eller är särskilt känsliga för dofter.
Medan de flesta människor kör till telefonen för att ringa Orkin mannen när de ser cockroaches scurrying runt deras hem finns det människor som faktiskt hålla dem som husdjur. Madagaskar väsande kackerlacka är ett populärt husdjur för vissa människor. Eftersom det är namnet antyder Madagaskar kackerlacka gör en väsande ljud som är en av orsakerna till deras popularitet som sällskapsdjur. De växer till cirka tre inches lång, men vingar brist och därför inte kan flyga. Madagaskar kackerlacka kräver endast ett litet område där du bor. De kan hållas vid liv på grönsaker. En ovanlig djur faktum om Madagaskar väsande kackerlacka är att de inte gillar upplysta områden istället föredrar mörkret.
Om du letar efter en något större husdjur du kanske överväga en pott bellied gris. Som ni tror dessa svin kan bli ganska stora och vet är ständigt på jakt efter mat. Grisar är faktiskt en av de mest intelligenta djur på jorden. De kan lära sig att öppna dörrar och gillar att rota runt så de bör ges en utomhus område där de kan utforska. Vissa potten bellied gris kan vara aggressiva och bör göras för att tänka som du gör med en hund. De kan vara envisa men är mycket sociala så du bör planera att tillbringa tid med din pott bellied gris varje dag. Om möjligt kan det vara en god idé att ha mer än en pott bellied gris så att de kan hålla varandra sällskap. I genomsnitt en pott bellied gris kommer att leva till cirka femton års ålder. De gör underbara djur, men kunskap tillsammans med tillbörlig omsorg är skyldiga att göra relationen lyckligt både för dig och grisen.
Att äga ett husdjur som är lite utöver det vanliga kan vara en rolig och lärorik upplevelse. Men tänkt och massor av forskning bör göras innan beslut fattas att faktiskt få en av dessa typer av djur. Särskild omsorg och uppmärksamhet måste vidtas för att hålla dessa typer av sällskapsdjur levande och väl omhändertagna. Det kan också vara särskilda lagar som påverkar ägandet av dessa typer av sällskapsdjur i ditt område. Vare sig det är en Madagaskar väsande kackerlacka, kruka bellied gris, en socker Glider eller något annat exotiskt djur du alltid kommer att ha en stor konversation lappar och kan Regal dina vänner och familj med ovanliga djur fakta om din ovanliga husdjur.

Saker att tänka på innan ett katt
Hjälp! Min katt slutade äta, vad ska jag göra?
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Hur man förbereder din hund att lära
DFW Spay dag i Dallas, TX
Hur Halter en häst
Låt oss sätta Big Oil i konkurs
Att hitta rätt kattleksaker: Hur du håller din kisse Amused i den nuvarande ekonomin
Housetrained Dog Pooping Inne House: Orsaker och lösningar
Puppy Training Tips

Leave a Reply