Orsaker till balanserad kost för papegojor

Som sällskapsdjur ägare du har särskilt försiktig för papegojans näringsintag. Eftersom de flesta av dem kräver inte bara vad du matar utan också hur och när du mata dem. På sin första dag i ditt hem din papegoja kanske inte ens röra den mat du har erbjudit honom. Detta är ett resultat av förändring i miljön. Men om du tjänar honom personaluthyrningsföretag mat kan han inte hålla sig borta från det mycket längre. Och du kommer att hitta honom mumsa det mycket frikostigt. Men antalet gånger du behandlar honom med detta har hållas inom de gränser som annars kommer det inte att vara en behandling längre.
Det finns massor av åsikter om papegojan kost. Här i denna artikel dessa tips kommer att markeras. Först av allt måste vi förstå att papegojan kost måste ha tillräckligt med näring. Servering honom frön av olika sort, frukt, kan grönsaker arbeta för bra kost. Men betjänar endast frön eller pellets inte ger det nödvändiga näringsämnen som krävs för sin kropp och det kan också göra papegojan alldeles uttråkad av samma mat varje dag. Detta kommer så småningom leda till beteendeproblem i papegojan som bitande, skrikande, skrikande och fjäder plockning. Några av dem kanske till och med dö av undernäring och detta bör inte ske till varje pris.
Bland de olika frön erbjuds papegojan en måste alltid komma ihåg att även om fröna inte har några berusande kemikalier i det men har överflöd lager av fett i den. Och dessa fetter i papegoja blodet kan orsaka många hälsoproblem som leversvikt eller njursvikt. Därför är det mycket viktigt att ge motion för att din papegoja så att överflödigt fett kan metaboliseras. Istället för att använda solrosfrön Safflorfrön kan användas. Bland grönsaker och frukter papegojan kan erbjudas äpple, morot, majs, bananer, plommon, aprikos etc.
Parrot kost kan grovt delas in i två kategorier. Den torra kategorin består av olika frön blandning, pallar. Torra frukter kan också läggas som en behandling. Den våta kategorin utgörs av frukt och grönsaker och det råkar vara deras het favorit. Man måste alltid komma ihåg att dessa papegojor tenderar att metabolisera deras kalori mycket lätt som andra fåglar så det bör finnas tillräcklig tillgång på energi också. Kolhydrater diet bör ges till dem alltid.
Förutom rätt kost papegojor behöver också ordentlig tidpunkt för sin mat. Som redan nämnts de metabolisera deras kalori mycket snabbt. Därför är det viktigt att planera sin mat erbjuder så att intaget av mat är korrekt. Som i naturen papegojan som husdjur kan också mata två gånger under tidig morgon och solnedgången. Detta är deras vanliga timing. Men i stället för att dekorera skålen med olika utbud av frön och bitar vegetabiliska prova att använda annan metod där maten tagit ser ut intjänad ur ansträngning. Liksom i stället för stora bitar av frukt och grönsaker försöker hänga en hel äpple kan du se den ansträngning papegojan håller på att äta det och det är bra också.

Sweet Little Innocent Man
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Välja Silkie blir Bantam Kycklingar för avel
Dog Training: Är ditt husdjur Rädd för vakuum?
Hur man korrekt borsta hund
Hur man introducerar valpen till ett hem med katter
Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
Starfish för ditt akvarium
Dog Grooming: Hur Groom en pudel
Fisk akvarium Överväganden
Bästa Inomhus Hundraser

Leave a Reply