Orsaker, symptom och behandling av dålig andedräkt hos hundar

Dålig andedräkt hos hundar som kallas dålig andedräkt. Många saker kan vara den bakomliggande orsaken till dålig andedräkt hos hundar. Hunden kunde ha ätit växter i din trädgård och det kvar växtmaterial ruttna i hundens mun. Hunden äter avföring kvar på gården. Detta är en viktig del av god hälsa i din hund. Gingivit i hund är en annan möjlig orsak dålig andedräkt hos hundar. Lösa tänder eller en böld tand kan orsaka hunden att ha dålig andedräkt. God tandhygien är viktigt för hälsan hos din hund. Regelbunden borstning av hundens tänder och tandkött kommer att bidra till att minska den dålig andedräkt hos din hund. Den vanligaste orsaken till andetag hos hundar är hundens mat är ingen ger tillräckligt med näring och hunden då hamnar äter avföring låter ligger runt din gård. Var noga med att hålla din trädgård fri och fri från detta.
Orsaker till dålig andedräkt hos hundar
Mat och ben fastnat i tänderna
Ansamling av bakterier i munnen
Muntlig lesion
Rutten tand
Gingivit
Tandlossning
Dog Eating avföring, (detta är ett vanligt problem)
Lever-eller njursjukdom
Symtom
Hundens andedräkt har en dålig lukt
Muntlig urladdning
Svårt att äta
Överdriven dreglande
Smutsiga tänder
Behandlingar
Många behandlingar finns tillgängliga idag. Detta beror egentligen på den bakomliggande orsaken. Om dålig kost orsakar hunden att ha dålig andas, sedan ändra hundens kost till en bättre hund mat tillsammans med regelbunden tandborstning kan hjälpa vid behandling av hundens dåliga andas? Ge årliga tandläkarkontroller med din veterinär och ge din hund hårt hund ben för att bryta upp och minska plack. Du kan köpa en tand spray från din veterinär för att hjälpa till med plack som en förebyggande åtgärd. När du borstar hundens tänder med en mjuk tandborste och smaksatt tandkräm som du kan köpa på någon djuraffär. Med din hund blod kontrolleras för lever-eller njursjukdom kommer att avgöra orsaken till hundens dålig andedräkt. En regelbunden månatlig kontroll av hundens tänder och tandkött föreslås. Om din hund dålig andedräkt orsakas av, hunden äter avföring. Snabb rengöring av varvet och avlägsnande bör sätta stopp för denna otrevliga vanan någon hund har.
Ge din hund en bra multi-vitamin och mata din hund en hälsosam mat Premium hund. Undvik att ge dina klipp hund bord, är denna typ av mat är mycket klibbiga på hundens tänder och kommer att orsaka en bakterie bygga upp.
Källa petplace, 2ndchance

Kreativa och Ironiskt namn för en all-vit katt eller kattunge
Karmin
Att hålla en Tarantula som husdjur
Flame Tetra Faktablad
Hamster sjukdomar: Hamster Wet Tail
Allt om Grävande Owls
Brittany Spaniel Dog Breed
Att få Pet Stroller att ditt husdjur behöver
Hur bör du reagera på Canine undergivet beteende?
Röd ax Slider Turtles
Leta Billiga K9 Advantix Idag

Leave a Reply