Ormar som husdjur

Funderar du på att en av våra slingrande, benlösa vänner som husdjur? Tja, du är inte ensam. Everglades är befolkade med kasserade sällskapsdjur ormar som fick för stort eller för obekvämt för sina ägare att ta hand om, men innan du bestämmer dig för att ta steget och köpa dig en ny liten kompis, bör du överväga ett par saker.
1 De kommer inte veta vem du är
Hundar och katter kommer alltid känna dig som sin ägare och kommer att interagera med dig. Tyvärr har ormar inte kapacitet att känna dig som något annat än en källa av värme. De är mycket mer drivna av instinkt än andra traditionella husdjur. De är ganska låg interaktion utom när de är redo att matas så om du vill ett husdjur vara din följeslagare, en orm förmodligen inte det. I denna mening är det inte till skillnad från att ha ett husdjur fisk. Ormar är också kända fly konstnärer, och när de lämnar de inte kommer hem vägen lassie gör.
2 Mat källa
Vissa ormar blir mycket, mycket stort. Det kanske inte är en stor sak att mata dem en matare mus gång i en stund, men som ormar växa och utvecklas finns det en chans att du behöver större matare! Kan du tänka dig att mata ditt husdjur en kanin?
3. Nyhet avtar
Efter en stund, bär den svala faktor att ha ett husdjur orm av. Utan den kärleksfulla växelverkan mellan en hund eller katt, vänder de i grund och botten i ett stycke dekoration som måste matas gång på ett tag. De flesta människor får sällskapsdjur ormar eftersom det är annorlunda, det är coolt, och det är även lite läskigt. Sedan, efter ett tag, kanske en av dina vänner med en fobi plötsligt slutar umgås med dig och besväret med att HAL sak uppväger fördelarna.
Vilka är fördelarna med att ha ormar? Tja, är den tidigare nämnda svalka faktorn en stor en. Hur många människor har husdjur ormar? Inte många. De är också lite underhåll. Mycket lite underhåll! Du kan också välja den typ av ormen noga för att se till att din söta lilla kompis inte växa till en koloss! Det skulle vara coolt att ha en 20 fot orm, men också blir lite knepigt om de fly och även lite skrämmande. Kom ihåg att ormar är starka små saker – de måste vara på grund av hur de rör sig! – Och ju större ormen, desto mer kommer du att ha att göra med.

Varför Hundar Delta i inomhus urin Scent Marking?
Reser utan ditt husdjur
Albinoråtta Care
Bästa Utomhus Hundraser
Top Ten kattraser
Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Snoopy
Skötsel av din Antagen hund
Plast kyrkan: Del 1: Burn Factor
Hur man behandlar Feline akne
Hus Breaking Envisa Hundar

Leave a Reply