Omdirigerar din hunds gräva beteende

Hundar älskar att gräva! Det är ett bra sätt att göra en håla att gömma sig i. Det är ett bra sätt att göra en sval plats att ligga ner. Det är en trevlig pass-tid när du är uttråkad. Det är bara en all-around rolig aktivitet för hundar. Det är därför det är en aktivitet som du förmodligen inte kommer att kunna sluta. Sättet att hantera det är med en teknik som kallas omdirigering.
Med omdirigering, direkt du din hunds olämpligt beteende till en lämplig en eller omdirigera beteendet till en lämplig inställning. I det här fallet, omdirigera dig din hund att gräva på fel ställe att gräva på rätt ställe.
Om du har möjlighet att, ge din hund ett visst område i din trädgård. Gör det hans lekplats. Under ett stort träd är en bra idé eftersom det kommer att ha gott om skugga på sommaren och solen i vintern när bladen falla. Sätta sina leksaker och hans yttre vatten skålen där. Om du har möjlighet att, göra en sand eller smuts låda som en särskilt utsedd gräva område. Visa din hund att det är okej att gräva i sin smuts grop eller låda och prisa honom när han gör det. Var noga med att lägga nytt smuts eller sand från tid till tid, så att han alltid kommer att ha något mjukt att gräva i. Du kan lägga till blad och urklipp gräsmatta och eftersom de är mycket diggable och kommer kompost i smuts i tid.
Eftersom gräva är ett naturligt beteende och massor av skoj, det är svårt beteende att hantera. Förstå att du behöver massor av tålamod och frekvent (förmodligen pågående) omdirigering för att hantera det. Varje gång din hund gräver ett nytt hål i en olämplig plats, berätta Nej! och omdirigera honom till hans eget område. Fyll i nya hål med stenar om du kan så är kommer att bli svårt för honom att åter gräva dem.
Fresta inte din hund! Om du etablerar en trädgård och plantera ett nytt träd, skulle du vara en idiot för att tro att han inte kommer att följa med direkt efter att du och gräva i den fina färska smuts. Förvara dessa områden säkra genom att bygga enkla stängsel. Håll en rulle billig stängsel tråd och vissa metall elektriska insatser staket på plats för att uppföra tillfälliga stängsel som behövs. Du kan bara knuffa insatserna i marken och fäst stängsel med tråd. Ta bort stängsel när trädgårdsarbete säsongen är över eller din nya träd är etablerad.
Genom att ge din hund med en lämplig grävande område, kan du förhindra de flesta olämpligt gräva beteende.
För mer om hundträning och beteende, kan du njuta av:
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund

Guide till bästa hund livsmedel för små raser
Tips om hur att hålla din hund lycklig
Portugisiska Vatten hund gör ett bra husdjur
That Girl Versus Sex and the City
Utfodring Tips för Chinchillas
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
Tune-up för Kitty: Hur man tar hand om din katt
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur
Ceder hund Barn med veranda
Redtail Svart Sheet Shark Fakta
Att få Pet Stroller att ditt husdjur behöver

Leave a Reply