Olika skäl till varför din hund är halta

Om du märker att din 4-legged vän haltar kan det finnas ett antal problem som plågar honom. Söka din veterinär för svar är det viktigaste att göra först.
Broken Bones:

Detta är faktiskt en mycket vanlig företeelse. De flesta ägare som har bakgård däck inser inte att de små luckorna i mellan brädorna kan bryta ditt husdjur tår. Det finns en chans för andra brutna ben också. Några brutna ben, även om det bara är en tå måste kontrolleras av en läkare. Om de inte läker rätt din älskade vän kan vara i smärta för en lång tid framöver.
Ripped eller Tore Pads: Detta är ett känsligt område för hundar. De svettas genom sina kuddar, det är också en viktig del av tassen. Skon är en människa, eftersom dynan är att en hund. När dynan rev eller slet det är mycket smärtsam och hunden kan blöda mycket. Om snittet är tillräckligt djup kirurgi kan krävas, är detta upp till veterinären.
Om det är bara ett litet snitt såret kan oftast insvept i ett par dagar. Detta kommer att hjälpa den att läka och förhindra hunden från att ständigt slicka. Infektion är fortfarande ett problem så du kommer att behöva övervaka området.
Objekt Stuck in på Paw:

Många objekt kan fastna i hundens tass. Detta är speciellt sant om de är mycket aktiva oavsett var de befinner sig. Några vanliga föremål som har gjort sin väg in i dina pooches “tass är:
Staples
Dekaler
Skruvar
Twigs
Toy Pieces
Metallfragment
bergarter.

Söker Observera:

Ja, har djur varit kända för att “mjölk” den för att få extra uppmärksamhet från dig. Om det inte finns några andra ledtrådar och du har kontrollerar du hundens ben upp och ner. Håll ett öga på dem när de gör något annat. Om någon går förbi utanför, och du pet tar av kör utan problem. Detta är ett tecken på att de är okej. Deras ben kan vara lite öm men om de går på det de ska bli bra.
Din älskade husdjur inte kan komma upp till dig och säga Hey något är fel, jag behöver läkarvård! Du måste titta på ditt husdjur. Du är den enda som vet deras personlighet, kommer du att kunna berätta när något är fel.

Hur man gör hemmagjord Hundfoder
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Mini Lop Kaniner som husdjur
Den uppslupen Irländsk Setter
När vi lämnar hund ensam
Bekanta dig med St Bernard förföljer
Vad du behöver veta om Canine gikt
Graduation Day är här
Är Boxer rätt ras för dig?
Guide till bästa Hundraser för allergier

Leave a Reply