Olika sätt att lära sig att träna din egen hund

Om du är en hund ägare, har du förmodligen redan insett att rätt utbildning är avgörande för att upprätthålla fred och ordning i ditt hem.
Medan du har alternativ att hyra en hund tränare eller ta ditt husdjur till utbildningar, kan dessa alternativ ibland dyrt eller besvärligt.
Här är några olika sätt du kan lära dig att träna din egen hund i din egen tid.
Hyra eller köpa en video Dog Training eller DVD
Lyckligtvis finns det en massa olika filmer och DVD-skivor för att hjälpa dig med alla olika aspekter av hundträning. Du kan hyra dessa på Blockbuster, Netflix, ditt lokala bibliotek eller köpa dem på någon plats som har ett stort utbud av DVD-skivor till salu. Platser som Walmart, lokala köpcentrum, Ebay, eller online.
Videor och dvd är ett utmärkt sätt att både se och höra exakt hur utbildningen ska göras.
Köp böcker om hundträning eller forska online
Även ibland inte så effektiv som faktiskt tittar på hur utbildningen görs, det finns en hel del böcker i ämnet för att lära dig hur man gör de mest grundläggande hundträning.
Det finns också massor av gratis artiklar online för dig att börja lära grundläggande hundträning, eller igen kan du hyra ett gäng böcker från biblioteket. Båda dessa metoder är fria.
Du kan också köpa böcker på Ebay eller hitta dem i din lokala bokhandel i Pet avsnitt.
Sök YouTube-videor eller leta efter gratis videor Dog Training på webbplatser på nätet
YouTube har även ett bibliotek fullt av videofilmer hundträning som täcker nästan alla aspekter av hundträning från hus bryta din hund, få dem att sluta skälla, få dem att sitta och mycket mer. Gå bara till YouTube och skriv Dog Training i sökrutan. Det finns också ett par bra webbplatser som erbjuder gratis videor som AmazingDogTrainingman och DogBehaviorOnline som har många gratis informativa filmer.

Ta reda på när hunden Whisperer är på TV
Om du inte redan har hört talas om tv visar Dog Whisperer, det är en underhållande och informativ visar att funktioner Cesar Millan som hunden Whisperer. Varje episod Mr Millan besöker nya bostäder och tåg hundar som har olika frågor. Jag har personligen lärt mig mycket av denna show och många av mina vänner har sagt samma sak. För att inte tala det är också underhållande. Dog Whisperer har också en egen hemsida om du vill se några gratis videor av Mr Millan i aktion. Webbplatsen är CesarMillanInc.

Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Muffins
Tandvård för katter och kattungar
Fergie Schnauzer
10 Bästa Miniature Hundraser
Var hittar man den bästa Dog Beds för stora hundar
Goniodysgenesis – ett öga problem hos hundar
Chihuahua valpar är ett utmärkt hund för Apartment Living
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Allt om rasen: tax
Hur man gör Cat Grooming Lättare

Leave a Reply