Olika arter av Parrot

Det finns ungefär 370 sorter av papegojor i världen och att välja rätt typ för din familj behöver en hel del forskning. Det finns vissa saker som måste beaktas som tillgången på utrymme, effektiv kalkylering, ljudnivå, sällskapsdjur underhåll, kost, graden av socialisering.
Papegojor kommer i en mängd olika färger från ljust till mörkt och kombinationer av färger på sina fjädrar gör dem awesome. De sträcker sig från olika storlekar med start från ungefär storleken av en palm till ungefär en fot längd.
De parakiter kommer i levande kombination av färg och minsta i storlek bland papegojor. Bortsett från att de är mycket roligt och nöjen att vara med. De är mycket kärleksfull och sociala fåglar. De har sitt ursprung i Sydostasien
Cockatiels kommer i hanterbar storlek med en lång svans. De har sitt ursprung i Australien. De är oftast grå färg, men det finns andra sorter också. De flesta av manligt har gult huvud och svart fjäder. De är mycket nöjda och glada fåglar och sällan lynnig eller krävande.
Parrotlets är små i storlek ungefär 6 inches lång. De har levande färger som de parakiter och kan tränas lätt. De är mycket fantastiskt, anpassningsbar och energisk, men de tenderar att vara mycket lynnig också.
Parakiter kommer i små till medelstora med en lång spetsig svans. Deras ursprung är mestadels i Central-och Sydamerika. De kommer i grön färg med röda, gula eller blå fläckar på huvudet. De är sociala och umgås lätt med människor. De älskar att spela och interagera. Men de kan vara högljudda och bullriga också.
Lastbilar & Lovebirds är mindre i storlek ungefär sex inches. Men de är mycket tillgiven, livlig komiska och chatty. De är oftast paras som de älskar grooming och ta hand om varandra. De kan tränas lätt och kan prata och vissla också. Och de kan lätt svänga ditt humör om du har en dålig dag med sina upptåg och tricks. Dess underbart att se dem sova gosade i varandra.
Aror är vanligtvis färgglada, med stor näbb och en lång svans. De kallas också den bevingade regnbåge. De är oftast tropiska fåglar. De kan vara lekfull, intelligent men destruktiv med näbben också. Men de kan tränas.
Amazon papegojor är gröna och korta bevingade. De är bra på att prata och imitera ljud. Deras ursprung är från Syd-och Centralamerika. Deras kost innehåller frukt och grönsaker, färskvatten. De behöver goda kostvanor mer eller mindre som barnen
Kakaduor kan lätt kännas igen med sin tofs av fjädrar på huvudet som de stoltsera och stänga. De är mycket mild i naturen och kul på egen hand. Deras ursprung är från Australien och Indonesien.
Caiques är den nyaste posten i papegoja husdjur listan. De har levande lappade färg och mycket vänlig. De är bra talare också och långsamt blivit ett populärt husdjur val.
Referens:

En tio steg guide till Umgås en reaktiv eller aggressiv hund
Kanin Behandlar
Vad du bör veta innan du köper en hamster
Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Hundarnas Separationsångest: Vad är det? Vad kan du göra?
Tips och steg till bada din häst
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Den stora Albatross
Ska du äger en Alaskan Malamute?
Tio enkla tips till Camping med din hund
Pet Rat Care: Hur du installerar en livsmiljö och mer

Leave a Reply