Octomom och jag delar så mycket gemensamt

Det är synd att Octomom Nadya Suleman bor 3000 miles bort från mitt hem i Florida. När allt har vi så mycket gemensamt vad med fjorton anhöriga som lever under samma tak. Jag kan lätt föreställa Nadya och jag smuttar på en Chai te på Starbucks medan byta historier om skratt, kärlek och seriös försämringen. Och medan min kull fjorton händer väsa istället för skrik, bara vet att skillnaden mellan flera barn och flera katter är inte så stor som du kanske tror.
Innan du rullar dina ögon och skriva av mig som en annan knäppgök ensamstående kvinna med en katt fetisch, tänk på det. Ändra många blöjor kan inte vara lätt eller trevligt, men låt mig försäkra er om att ökad fysisk träning kommer från skopar upp en rad smutsiga kattlådor. Jag skulle gissa att våt kull är ännu tyngre än den laddade blöjan från chubbiest av småbarn (även med dagens Portly barn slår alla rekord, jag kan ha fel). När det gäller underhållande testy eller uttråkade ungdomar, det finns lite skillnad mellan en krubba mobil och en fjäder på en pinne. Behöver du lugna testy nerver? Nadya kan plocka upp en napp när jag spelar min CD katt avkoppling. Motion tid? Hon rullar ut gunghäst eller gåstol, och jag stänka kattmynta och kasta falska lurviga möss i hela huset.
När det gäller att mättande magar fjorton hjälplösa varelser, får ingen av lätt. Även om jag antar att flaskor, Cheerios, och jordnötssmör och gelé smörgåsar regel vid Suleman huset jag också måste uppfylla skiljaktiga behov och önskemål. Barn kan vara kända för sin pickiness, men det är katten som sätter fi petiga. Den underbara (ha ha) sak om missnöjda barn och katter är att de kan så lätt och högt kommunicera sitt missnöje med rop och yowls, de aldrig tvinga dig att gissa om allt är acceptabelt.
En annan gemensam faktor mellan bebisarna och kattungar är en överväldigande behov av tupplurar. Slumra anhöriga ge vuxna tid för lugn eftertanke om lycka och umbäranden som kommer med föräldraskap / fastighetsskötsel. Det är under en av dessa välbehövliga pauser som jag skulle möta Nadya för te och utbyta foton på våra älsklingar. Noa, Maliah, Jesaja, Naria, McCai, Josiah, Jeremia, Jona, Elia, Amerah, Josua, Aiden, Calyssa, och Kaleb, träffa mina barn: Loretta, Wallace, Nadine, Djingis, pion, Priscilla, Marilyn, Lucas, Arthur , Bob, Sasha, Isabella, Jack och Demon. Ja Nadya, det är för dåligt att du och din inte bor närmare mig och mitt. Den 30 av oss kunde ha inlett en vacker vänskap.

Project One Jackson Square
Tennessee generalförsamling anser Bill att reglera Puppy Mills
Man Shih-Tzu Vs Kvinna Shih-Tzu …Vilket vill du ha?
Storm Ångest hos hundar
Den danska kyckling Dog är en bra jakthund
Diagnostisera Parvo virus i din valp
Ciklider i ditt akvarium
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Fyra saker att veta om din hund Ate en begagnad Tampon
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen

Leave a Reply