Nuheart hund hjärtmask medicin

Vad är Nuheart hund hjärtmask medicin?
Nuheart hund hjärtmask medicin är en ivermektin baserad hjärtmask piller. Sedan införandet av ivermektin omkring 20 år sedan, har förebyggande av hjärtmaskar för hundar blivit mycket enklare. Ivermektin är en pålitlig läkemedel för att eliminera larver hjärtmaskar och behov bara användas en gång i månaden för att ditt husdjur är hjärtmask gratis.
Nuheart hjärtmask medicin är en australisk gjorde produkt som har godkänts av den australiska veterinärmedicinska läkemedel Authority som en säker och pålitlig sätt att förhindra hjärtmask hos hundar. När man läser etiketten kan du se denna produkt innehåller samma mängd ivermektin som Heartgard hjärtmask medicin (den ledande amerikanska anpassad version av den här typen av hjärtmask förebyggande).
Hur hindrar Nuheart Hjärtmask?
Den aktiva ingrediensen, ivermektin, är ett effektivt anti-parasitiska läkemedel. Används varje 30 dagar, går ivermektin ditt husdjur blodet. Här kan förstöra alla larver hjärtmaskar det stöter som har gått till ditt husdjur via en infekterad myggbett under föregående månad.
Detta läkemedel hindrar inte hjärtmask infekterar ditt husdjur. Istället förstör de hjärtmaskar innan de utvecklas till ett stadium där de skulle utgöra något hot mot ditt husdjur hälsa.
Varför Välja Nuheart Hjärtmask medicin?Din veterinär kan rekommendera Heartgard hjärtmask medicin, eftersom det är den ursprungliga ivermektin baserade hjärtmask piller. Ivermektin används i stor utsträckning av veterinärer för att behandla hundar med avancerade stadier av sjukdomen, så att de känner till ingrediensen, dess användning och säkerhet. Naturligtvis då litar de ivermektin baserade hjärtmask preventatives.
Att hitta en generisk version av Heartgard är ett enkelt sätt att fortsätta skydda ditt husdjur, samtidigt göra vissa besparingar också. Den typ av hjärtmask piller du får för dina pengar varierar kraftigt. Nuheart erbjuder mycket små piller som är kött smaksatt. Detta innebär att de är lättare accepteras av hundar än vissa vanliga kritaktiga tabletter. Men om din hund verkligen inte vill ta sin medicin, Nuheart piller är lösliga, så att du kan lösa dem i lite vatten och blanda i din vanliga hundmat.
Den främsta anledningen att välja Nuheart hjärtmask piller är att du fortfarande på inrådan av veterinärer och erbjuder ditt husdjur samma förebyggande ivermektin hjärtmask som om du väljer Heargard märkesvaror piller. Skillnaden är förpackningen och viktigast av allt, prislappen. Besparingar på cirka 50% är vanliga när man byter från märkesvaror ivermektin baserad hjärtmask piller till Nuheart hund hjärtmask medicin. Med hjärtmaskförebyggande används för den totala livslängden för din hund, det är en besparing väl värt att göra.
För mer information om Nuheart hjärtmask piller, och att köpa billigt hjärtmask medicin besöka hjärtmaskar, hundar och katter hemsida.

Utbildning Du är papegoja att tala
Celebrity Brick Estate Dog House
Pet Rat Care: Hur du installerar en livsmiljö och mer
Jag vill köpa en valp! Ta en stunds eftertanke innan du köper
Lokala Dog Training Schools i Tucson, AZ
Varför Hundar Delta i inomhus urin Scent Marking?
Feline Diabetes och rätt katt Diet
Flera hundar: två kan företag med lite omsorg och massor av kärlek
Träna din hund att svara på dina kommandon
Placerar din hamster känner sig bekväm
Hur är det att Födelse och höja en valpkull?

Leave a Reply