Njut Walking din bästa vän

Dog träningstips
Låt oss börja med att ta din hund på en promenad. Motion är en viktig del av ett djurs liv precis som oss människor. I en hund sinne finns två positioner i förpackningen, anhängare och ledare. Deras kan bara finnas en ledare. Förståelse för detta kommer att göra att vrida din bästa vän lättare. Din hund ska alltid vara bakom eller bredvid dig, bör du vara den första att gå ut genom dörren, och den första att gå tillbaka i dörren.
Välja rätt koppel för vad du försöker åstadkomma är mycket viktigt också. En kort koppel är bäst, fästa den högt på halsen, strax bakom öronen kommer att ge de bästa resultaten. Den nedre delen av halsen är den tuffaste, och oftast var de flesta människor bifogas kopplet. Precis bakom åren, på den högre delen av halsen är det mest anbud området av halsen. mindre ansträngning krävs för att korrigera hundarna och bättre resultat gav.
Varje hund har särskilda motion krav. Morgon promenader har alltid visat de bästa resultaten i min personliga erfarenhet. Detta är inte att säga att ta promenader under andra tider på dagen är inte så bra, eftersom vi alla har olika scheman och hundar älskar att gå oavsett vilken tid på dygnet det är. Ordentlig motion gör disciplinera din bästa vän mycket lättare.
Efter vår promenad är klar kommer jag att belöna min bästa vän på något sätt. Oftast, rekreation tid där hunden har tid att spela, gå på toaletten, eller bara koppla av en stund. Det är viktigt att du bestämmer när spelet är över. Ha alltid i åtanke att du måste vara ledande.
Som en god ledare, är ditt jobb inte över när du kommer hem. Kom ihåg att du är den första tillbaka i dörren om du är osäker på den särskilda uppgiften kraven för din hund fråga din veterinär. En annan viktig aspekt att tänka på är att städa upp efter din bästa vän. Jag är säker på dina grannar också kommer att vara tacksamma för detta.
Det finns några frågor som vi kan ställa oss själva om våra promenader för att förbättra oss som ledare. Till att börja med, är våra promenader tillräckligt långa för att uppfylla de hundar motion krav. Jag är säker på din hund kommer att uppskatta när du spenderar att ta en promenad. Om det alls är möjligt att ta två 30 minuters promenader och dag skulle vara perfekt.
Om du och din bästa vän har en högre nivå av energi, kanske du vill ge inlines eller cykling ett försök. Jogga eller kör är ett bra sätt att bränna mer energi på kortare tid. Helt enkelt att hitta vad som fungerar bäst för dig och din bästa vän, och hålla fast vid det.
Hundar blir ofta glada när de ser att du får i kopplet, i väntan på promenad. Se till att din hund är: lugn innan du sätter ett koppel. Inte bara är etablerad respekt, identifierar det dig som ledare. vara lugn och inlagor etablerar din hund som en efterföljare, och du som ledare.
Några saker att tänka på är detta, inte mata inte hunden innan din promenad, se till att du är den första ut genom dörren, och se till att hunden är: lugn och sätta ned innan du öppnar dörren. Håll ett kort koppel, alltid städa upp efter din hund, och behålla lugnet hela tiden. Genom att först inrättande av ledarrollen, träna din bästa vän kommer att bli mycket lättare. Jag hoppas att din tid med din bästa vän är spännande och roligt för både dig och din bästa vän.

Hur man gör krisplaner för ditt husdjur
Not Quite Tame ännu
Conan O’Brien Skadade i Tonight Show Missöde
Topp 10 Små hundar
Tämja en Feral katt
Tips för att göra Goat Hus för getter
Den gröna skräcken Cichlid
Valp Farming
Platy Faktablad
Katt Leksaker: tre typer att din katt kommer att njuta
Halloween Tips för hundägare

Leave a Reply