Nedgången av änglar

Följande bygger på Skriften visar hur gör änglar faller: 1. Änglar beskrivs av vår Herre som helig – syndfria och rena. Mark 8:38 Om någon skäms för mig och mina ord i detta trolösa och syndiga släkte, kommer Människosonen skämmas för honom när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna.
2 Änglar som skapade varelser skapades helig.Lukas 9:26, Om någon skäms för mig och mina ord kommer Människosonen skämmas för honom när han kommer i sin härlighet och ära Faderns och de heliga änglarna.
3. Välja änglar, dra slutsatsen att dessa nu bekräftas i helighet, vi förstår att Gud satte änglarna skyddstillsyn för en time.1 Timothy 5:21, laddar jag dig, i Guds ögon och Kristus Jesus och de utvalda änglarna att hålla dessa instruktioner utan partiskhet och att göra ingenting av favorisering.
4. När testet kom några defekta och vissa behöll sin oskuld och bekräftades i sin godhet.Psaltaren 89:7 i rådet av de heliga Gud mycket fruktad, han är mer fantastisk än alla som omger honom.
5. Nedgången av änglar: 2 Petrus 2:4, för om Gud inte skonade änglar när de syndade, men skickade dem till helvetet, sätta dem i dystra fängelsehålor som ska hållas för avgörande.
6. Det verkliga provet och tiden av nedgången av änglar är osäker, Matteus 25:41, då han säga till dem som står på den vänstra “från mig, vem du är förbannade, till den eviga elden som är beredd åt djävulen och hans änglar. Men uppror de när Satan försökte bli som Gud. Uppenbarelseboken 12:7-9, och det var krig i himlen. Mikael och hans änglar stred mot draken och draken och hans änglar stred tillbaka. Men han var inte stark nog, och de förlorade sin plats i himlen. Den stora draken kastades ner den gamle ormen som kallas djävulen eller Satan, som leder hela världen vilse. Han kastades till jorden, och hans änglar med honom.
7. Som ett resultat av deras fall de väntar dom. Jude 6, och änglarna som inte håller sina maktpositioner, men övergav sitt eget hem-dessa har han hållit i mörker, bunden med eviga bojor för prövning i stor dag, 2 Petrus 2:4, för om Gud inte skonade änglar när de syndade, men skickade dem till helvetet, sätta dem i dystra fängelsehålor som ska hållas för avgörande.

Lär dig reglerna hundflock – hundträning
Saker att göra med din hund under Great Outdoors Månad
Hur är det att Födelse och höja en valpkull?
Allt om rasen: Chihuahua
Konstiga och ovanliga Hundraser
Förskjutning av käftarna hos hundar
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar
Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog
Hundarnas parvovirus, eller Parvo
Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Hundar på kontoret är Nej Perk

Leave a Reply