Naturligtvis Befria ditt husdjur av loppor

Så har din hund eller katt loppor, och du inte vill använda de kemikalier som alltid annonseras på tv, eller din veterinär. När du tänker på de återstående kemikalier kvar på din hund eller katt efter en loppa bad, det kan börja verkligen att göra dig orolig. Djuret slickar sin päls, och intar giftet, och du vet att det inte kan vara bra för djuret.
Min fråga är, varför inte fler människor göra forskning och hitta några naturliga loppor och fästing mördare. Detta är där Perma-Guard kiselgur (de) kommer in, alla naturliga, billig och lätt att använda. Detta märke av kiselgur är den enda typ som inte har några tillsatta kemikalier, det är därför jag ger namnet varumärke.
Perma-Guard kiselgur är livsmedelskvalitet, det betyder att det är säkert att dricka, ännu mer än så, det är bra för dig. Du kan blanda de med ditt husdjur mat, och det kommer att bli av inre parasiter, såsom runda maskar och maskar tejp. Det enda som kan vara negativt om de är att det är bäst att inte andas in damm, kan dammet irritera dina lungor.
Kiselgur är de fossiliserade resterna av kiselalger, är det egentligen inte jord alls. Det sätt de dödar insekter är genom skärning genom exo-skelett av insekten, de insekter torkar ut inom en dag. Det fina med kiselgur döda insekter på detta sätt, är att insekterna inte kan bygga upp en tolerans mot det.
Det bästa sättet att tillämpa kiselgur till ditt husdjur är att ta små mängder och gnugga in den på din husdjur päls, se till att du noggrant få varje tum. Inom tre dagar kommer du att märka ditt husdjur har inga fler loppor, men inte stanna där, ungefär en vecka efter applicering av första omgången av kiselgur, tillämpas en gång. Detta kommer att få eventuella kvarvarande loppor som kan ha kvar, eller som kan ha kläckts. Se till när du ser några loppor på ditt husdjur, bara starta processen igen och du kommer att ha några problem med loppor eller fästingar längre.
En sista sak du kan göra är att strö kiselgur på dina mattor. När du har diatomacéjord på mattan använda en kvast för att arbeta in det i mattan. Lämna detta över en natt, och sedan vakuum, nu loppor kommer att vara borta i ditt hus också.

Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv
Blåmärken Skarvar i hundar
Chupacabra Semi-mytisk varelse Hittade Möjligen i Texas
Sex Katter med nio liv
Är pottan Patch rätt för din hund?
Molly Faktablad
Orsak och behandling av Flea allergier hos katter
Saker som behövs innan att hämta hem en ny valp
Några av de bästa utomhus Hundraser
Tåg Humane: Använd en chef Halter
Allt om att behandla kattloppor

Leave a Reply