Naturliga Ångest Relief för hundar

Hundar får oroliga. Liksom människor, behöver de sätt att hitta lindring för ångest. Och som människor finns det olika sätt att hitta lindring. Här är några naturliga metoder som kan hjälpa till att lindra ångest i din hund. Du bör alltid kontrollera med din veterinär innan du påbörjar någon form av terapi.
Örter och spannmål
Kamomill hjälper till att minska ångest och kan hjälpa en hund att sova. Havre i havremjöl kan hjälpa till att lugna en hund och vara en del av deras kost. Valeriana och St Johns Wart minska spänningar och ångest också. Kamomill, Valerian och St Johns Wart finns i hälsokostbutiker och större apotek. Använd inte örter som finns i livsmedelsbutiker eftersom dessa oftast spädas för att minska kostnaderna men också minska effektiviteten. Använd inte snabba havre eller Instant havremjöl när vi letar efter ångest lättnad för din hund. Använd riktiga havre som finns i livsmedel såsom Quaker Oats. Detta gör att du håller de naturliga ursprungliga näringsämnen.
Tillskott
Grönt te innehåller icke-protein aminosyror som hjälper hundar och människor slappna av. Öljäst har tiamin, vitamin B, mineraler och Protean. Du kan hitta rent grönt te och öljäst på hälsokostbutiker och webbsajter. Grönt te bör ges i rumstemperatur så att det inte kommer att bränna dina hundar mun. Endast ge cirka en tesked av antingen blandat med din hunds mat. Vissa människor föreslår att du kan ge öljäst med vitlök, men jag skulle använda mycket små mängder av vitlök, om du har katter i huset, inte använder vitlök som katter kan skadas av det.
Nödvändiga oljor
Lavendel är känd för att vara lugnande olja för sällskapsdjur. Andra eteriska oljor kan också arbeta när de placeras på en bomullstuss i hund sängkläder eller på en snusnäsduk. Du kan få blandningar av eteriska oljor. Späd oljan med en solid olja som solrosolja eller torsk olja och bara använda upp till 5 ml för en dos eftersom det kan övermanna och inte vara lika effektiva. Använd inte eteriska oljor för långsiktig ångest lättnad för hundar. Blommor och växter används. Essenser av vissa blommor finns på hälsokostbutiker och placeras av droppar i vatten skål.
Enkla lösningar
Om du letar efter ångest lättnad för din hund, försök lista ut vad som gör dem oroliga. Många gånger är det en plötslig förändring i rutiner, platser eller känslor av ägarna. Andra orsaker kan vara loppor eller torr hud. Om din hund är ständigt gäspningar, är detta ett tecken på oro, inte trötthet. Prova att lugna hunden med lugnande ord och uppmärksamhet. Detta gör faktiskt fungerar, liknande små barn. Om du måste gå bort för en tid, slå på TV eller radio, så att det finns ljud i huset. Detta hjälper hunden att inte känna sig så ensam. Om dessa lösningar inte verkar fungera, är det möjligt att du kommer att behöva konsultera en veterinär för andra alternativ.

TJ och Skylar
Första hjälpen för Furry Friends
Hitta Parvovirus (Parvo) i hemmet
Dog Hälsoproblem Du bör se upp för
Var hittar man den bästa Pet Memorial Produkter
Möjliga hund öron Problem
Tips för att hitta din perfekta hund till djurhemmet
Tropisk fisk som husdjur
My Dog Sadie
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Brain Bölder hos hundar

Leave a Reply