Nationell Dog Day

26 aug 2009 är National Dog Day. Så vad exakt är National Dog Day? Jo, se det som en möjlighet att tacka din bästa vän för allt han gör för dig. Grundare, Colleen Paige, kom på idén som ett sätt att bidra till att höja medvetenheten om antalet hundar som finns tillgängliga för adoption varje år. Paige tyckte också att det skulle vara en bra idé att erkänna arbetande hundar (t.ex. service, militär), och hundar som bidrar till sina egna familjer – även om det innebär en tass eller slicka att ljusare ägarens dag.
Mödrar, fäder, och även farföräldrar har sin egen dag, så varför inte hundar? Hörntänder lägga så mycket värde till våra liv, och de ger villkorslös kärlek oavsett hur du ser ut, din inkomst eller status. Det finns tusentals hundar som läggs till döds varje dag på grund av överbefolkning och brist på resurser, så att en punkt att göra något för att öka medvetenheten och uppmuntra ansvarsfullt hund ägande och hund antagande den 26 augusti 2009. Paige uppmuntrar alla att donera $ 5 till sin lokala kvinnojour på National Dog Day.
Ett annat sätt du kan hjälpa är att vara värd för ett evenemang (t.ex. en födelsedagsfest), och i stället för att be om gåvor, be om en liten donation eller hund utbudet som kan gynna en lokal kvinnojour, räddnings grupp eller djurfoder bank. Och glöm inte att fira National Dog Day med din egen hund. Vad sägs om en särskild resa till hans favorit park, en behandling från hunden bageriet, eller särskild gosa tid på soffan? Kanske 26 aug 2009 kommer att vara den dag du bestämmer dig för att skapa en hund eller volontär på ett djurhem. Oavsett god gärning du väljer att göra på nationell Dog Day, kom ihåg att 26 aug 2009 är en speciell dag för att fira människans bästa vän.
Det är det mänskliga tillståndet att älska.
Det är kärlek som ändrar människans villkor.
Det är kärleken till en människa som kan förändra en nation.
Det är den kärlek som ger en nation, för att spara människans bästa vän.
~ Colleen Paige – Grundare av National Dog Day
För mer information, besök NationalDogDay. För att läsa Top 10 skäl att rädda en hund, klicka här.

Hitta Parvovirus (Parvo) i hemmet
Träna din hund att svara på dina kommandon
Golden retriever: vilken potential hundägare bör veta
Tips för att hålla din katt Kassaskåp på ditt fjärde juli Party
Grymt Presenttips för hundar
Är du redo att bli ett husdjur förälder?
Designa en Doggie Tee för hund vänner
Allt om rasen: engelska Foxhound
Var man får tag Pet Spa i Orlando
Hundar Få Värmeslag Too: Hur man känner igen symtomen
Naturliga smärtstillande för katter

Leave a Reply