När är Doggie Daycare en bra idé?

Äger du en stor ras hund som har en energinivå som du inte kan hänga med? Oroar du dig din hund att få motion eller uppmärksamhet han / hon behöver medan du är på jobbet? Är du remodeling ditt hus och trött på att ha hunden ständigt under fötterna och skäller på entreprenörer. Någon av ovanstående situationer kan innebära att doggie dagvård är ett alternativ för dig.
Doggie dagvården kan vara så olika som de ras populationer de betjänar. Vissa erbjuder övernattningar, utbildningar, även lyx som hund massage, bryr Vissa doggie dag erbjuda upptagen hundägare vissa erbjuder ett brett utbud av sällskapsdjur leveranser och väl hund vård från en vanlig besöka veterinär. De flesta har en mängd olika paket för hundar som går varje vecka eller bara ibland.
De fysiska anläggningarna kan variera så mycket som de tjänster som erbjuds. Vissa har mycket stor lageryta där de kan skilja hundar efter storlek och energinivå. De flesta kommer att ha någon form av yttre motion utrymme och inomhus körningar för när vädret är dåligt. Vissa ger doggie spela uppsättningar med tunnlar och platser att gömma sig. Alla kommer att ge sina kunder med en mängd av säkra och hygieniska spela leksaker. Även om din pooch är soffpotatisar vissa har doggie möbler att göra honom att känna sig riktigt hemma.
Innan du packar din valp av för doggie dagis, förstår att de måste uppfylla vissa kriterier. De flesta doggie dag bryr sig kräver att du är Puh vara aktuell på alla sina skott och inte har betydande hälsoproblem. Också inte alla hundar kan hantera kaos av att vara runt ett stort antal andra hundar. Om din hund är alltför blyg, aggressiv, eller territoriella då de inte kommer att passera screening som alla doggie dag bryr kräver. Denna process mäter din hund sociala färdigheter i situationer när de införs till nya hundar utsätts för aktiv lek och grupp situationer utfodring. Även efter den omfattande intervjun vanligtvis hundar tillåts endast en halv dag på sitt första besök att se till att saker och ting kommer att gå bra.
Saker att titta efter i Doggie Daycare
• Personal som Dog förhållande bör inte vara mer än 10 hundar per människa
• Personalen bör ha någon utbildning i första hjälpen för sällskapsdjur. Röda Korset erbjuder första hjälpen klasser för våra fyrbenta vänner ..
• Har dagvård har en beredskapsplan för djur som plötsligt blir allvarligt sjuk.? Kommer de att ge akut transport till din veterinär?
• Erbjuder möjligheten en plats för din hund när de behöver en paus från grov spela? Interagerar personalen med hundarna under alla spelsessioner eller helt enkelt ge handledning och ingripa när saker verkar vara att få till grov?
• Är anläggningen fly bevis? Finns det robust och adekvat staket och säkerheten kring dörrar?
Om din pooch kan förbi screeningtest, packa pooches ryggsäck med hans favorit leksak och må bra om att lämna ditt husdjur på vovve dagis.

Ska du köpa en Wolfdog?
Grundläggande illervård
Engelska angorakanin Ras profil
Tips för vård av Aging Hundar
Tips om hur man sköter din hamster
3 av de farligaste husdjur för barn
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Allt om rasen: Boxer
Hur jag Groom My Dog
Pet Care i sommar
Min hund har utbildat mig!

Leave a Reply