När Älg falla från himlen

Det regnar katter och hundar eller när grisar flyger är små talesätt som har funnits för evigt det verkar. Naturligtvis tänker ingen faktiskt att det kommer att regna katter och hundar, och säkert grisar kommer inte gro vingar och lyfta, men hur älgen? Vad kommer de göra för att få lite luft under dem? Det verkar som om de har en tendens att hoppa i luften, men på samma gång, skrämmer en människa.
Den 2 februari 2008, fick en Alaska State Trooper en stor överraskning när han reste ner Seward Highway, strax söder om Anchorage, Alaska. Ser ut hans vindrutan han såg ett föremål falla från en klippa på vägen framför hans patrull bil. The Trooper har citerats säga att han trodde att objektet är en klippa, men när han kom närmare till området i vägen han var förvånad över att se att det inte var en sten, det var faktiskt en älg. Av någon okänd anledning denna älg föll cirka 150 meter till sin död och bara några minuter framför trooper.
Nu har det hänt igen. En annan älg har minskat från himlen, denna gång i Clinton, Maine. Den 12 maj 2009 Clinton Viktigaste stad kontorist, Shirley Runnels fick ett samtal från en mycket upphetsad bilist som berättade för henne att en älg bara föll från himlen. Har älgen faller faktiskt ut himlen som den person som reser på vägen rapporteras? Tja inte exakt, för som vi alla vet, kan älgen inte flyga, oavsett hur hårt de kan prova. Vad som egentligen hänt är att en ung älgtjur, misstänks vara en ettåring, undrade på Interstate 95 överfart var skrämd av något som trafik och buller i området och fortsatte att hoppa över skyddsräcket och på Hinckley väg nedanför. Precis som £ 500 älgtjur var panik och hoppar skyddsräcket bilisten som kallade den här händelsen var på väg in strax under planskild och snävt missade fånga älg som föll 18 meter till sin död.
Nej, det regnar inte hundar och katter och grisar inte flyga, men dessa två människor som levde genom tiden när de såg älg falla från himlen kan nu ha en annan ordspråk när tiden är rätt. Jag skulle säga att de också tur att älgen som föll från himlen inte faller långsammare, eller de kanske inte har varit här för att berätta om det.

En nybörjares guide till Utbildning en häst
Bästa Hundraser för familjer: Retrievers, Collies och mer
Halti Chef Krage för hundar
Tecken av urinvägsinfektioner i din katt
Hur du gör din katt sova på natten
Allt om rasen: Schäfer
Hur man uppfostrar en föräldralös Kitten
Top Ten tillbehör du behöver för att anta en katt eller kattunge
Kläckning med Broodies (Specifikt Silkie Bantam)
Ska du declaw din katt?
Tips för Boxer Puppy Training

Leave a Reply