Några riktigt förbryllande husdjur

Har du ett husdjur? Chansen finns att du gör, och det är mer sannolikt än inte en hund eller en katt. Men hur den vilda sidan av sällskapsdjur hålla? Vissa folk väljer att buck normen när det gäller att hålla critter följeslagare, och här är några av de mest förbryllande, för att inte säga förbryllande, liksom.
Giftormar: Populär bildspråk skildrar polisen samtal till någon avlägsen Outback ranch där några skräckslagna Aussie hemmafru skrik och tjut som djur kontroll petar och pådrivare en baby Diamondback ur en garderob eller krypgrunden, men otroligt, some folks faktiskt köpa giftiga ormar istället för shooing dem bort. En baby Timber Rattler kan befalla 300-400 dollar, otroligt, och oftast kommer med en uppsättning instruktioner, och några anti-gift, förhoppningsvis.
Skunkar: Självklart flesta av oss vet att skunkar hålls som husdjur är frånkopplat, eftersom de har sina doftkörtlar bort och är således luktfria, men du kan inte ta bort berättar vit rand och olfaktorisk inducerande bilder från Pepe Le Pew att lätt. Många ägare beskriver sällskapsdjur Skunkar som aktiv och nyfiken, tillgiven, men ofta envis och egensinnig, och ibland även TJUV-. Så om du letar efter en ersättare för svärföräldrarna när de är bortrest kan en Skunk vara precis rätt för dig. Olagligt i vissa stater.
Pot Buktad Svin: Vad väger upp till £ 125, är intelligent, nyfiken, territoriella och alltid hejar runt för livsmedel.? Nej, inte din tonårige son, det är en Pot bellied gris! Pot bellied gris ägare är en unik ras, och bekänner att gris-keeping är ofta ansträngande och ibland farlig, eftersom grisar tenderar att ta alfa-dominans mycket som hundar och kan vara destruktiva när uttråkad. Talar vi om en tonårig pojke eller grisen? Hmmm …
Leguaner: Vad har en hjärna stor som en ärta, stirrar stonily utan uppvisar en antydan till känslor och rekommenderas inte för barn eller äldre? Nej, inte din främmande ex, det är en leguan! Medan många Iguana ägare finner uppfyllelse i reptiler, de flesta får inte, som Leguaner har samma uppsättning av reaktionära nerver som deras dinosaurie släktingar, kan växa ganska stora och aggressiva, och kan hysa Salmonella i sin mag-tarmkanalen, så noggrant överväga.
Anteaters: Jag har alltid trott att en Anteater skulle vara ett bra komplement till alla hem hushållning verktygslåda, ungefär som en högt specialiserad dammsugare. Barnen drop chips smular över hela mattan, myrorna flytta in, och presto! Verkligheten är, vissa folk håller Anteaters som husdjur, och uppger att de är mycket tillgiven och känslomässigt krävande. Vad att mata dem när det inte finns några myror runt? En ägare rekommenderar Avokado och ädelost, vilket gör dem smakfulla kulinariska följeslagare också. Hotad i vissa områden.
På en allvarlig anmärkning, rapporteras det av National American Zoo and Aquarium Association att många exotiska husdjur överges när deras ägare hitta dem lite för exotiska, och de flesta kommer att förgås i det vilda, så gör seriös forskning innan hoppa av med en Lenox eller Lemur.

Umgås din valp med andra husdjur och människor
Lär din katt Använda toalett
Ska jag ta min hund att arbeta?
Din hund och du
Fisk akvarium Överväganden
Boarding din hund: Hur man hittar en trygg och säker kennel för din hund
Fem unika och exotiska kattraser
Dog Training Schools i Daytona Beach, Florida
Min häst Överlevde hans skada
Ras Egenskaper-Clydesdale Horse
Varför man använder belöningar och INTE straff att träna din hund

Leave a Reply