Nadya Suleman vill expandera familj igen

US Magazine har rapporterat att Nadya Suleman återigen vill utöka sin familj. Inte med fler barn denna gång, men med förvärvet av en eller kanske två husdjur.
För alla som just återvänt från en längre semester på Mars, är Nadya Suleman ofta kallas Octo-mom, ett namn hon till varumärket söker, som hon födde octuplets i januari att lägga till de sex barnen hon redan hade.
Ms Suleman tänker på att köpa en liten hund, enligt hennes advokat, som en Shih Tzu, tekopp Pomeranian eller någon annan liten ras. Ms Suleman säger att hon också skulle vilja ha en liten gris.
Ms Suleman är för närvarande arbetslös och får statligt stöd från delstaten Kalifornien för att betala barnflickor som tar hand om sina åtta barn. Inser hon att det inte finns någon offentligt stöd för husdjur? Djuren behöver vård. Hennes första kostnaden skulle vara priset på djuret. Förhoppningsvis skulle ingen överväga att sälja henne ett husdjur i hennes situation, men jag är säker på att det finns en uppfödare någonstans som skulle älska att kapitalisera på publicitet. Lägg till att vaccinationer, hjärtmaskförebyggande, grooming, mat, och gör det möjligt för alla medicinska akutfall som kan uppstå, och husdjur kan vara ett dyrt förslag.
Då igen, titta på hennes val av husdjur. Hon vill ha en liten gris och hon tänker hålla det utanför och har det bära blöja. Jag utgår hon betyder en pott bellied gris. Jag undrar om hon inser att dessa svin, medan mindre än normalt gård grisar, fortfarande kan växa till en storlek av cirka tre hundred pounds? Samtidigt ser ut att vara ungefär samma vikt som en medelstor hund, är deras kött tätare och de väger mycket mer. Och de lever också mycket som en vanlig gris när de hålls utanför, såvitt böka i smutsen, gräva med trynet, etc. och blöjan kommentar är bara skrattretande eftersom de aldrig skulle hålla den. Jag undrar vad hennes grannar i denna gemenskap av halv miljon dollar hem kommer att säga om ett husdjur gris?
Såvitt hennes val av hund, hävdar hon att hon vill ha en eftersom hennes äldre barn har frågat efter en hund. Tekopp raser är inte rekommenderad för små barn. Ärligt talat, jag tvivlar en mindre ras skulle överleva i ett hushåll med fjorton barn. En större och mjukare ras skulle vara bättre, men sedan hur ska hon hitta tid det tar att korrekt träna hunden att interagera med så många barn? När jag tänker tillbaka till Radar Online video av hennes ett barn stansning henne i ansiktet och föreställa sig det gör det till en valp, känner jag synd om valpen och hon har inte ens det ännu.
Amerikanska tidskriften rapporterar att en företrädare för PETA skrev ett brev till Ms Suleman rådgivning henne av tiden och finansiella åtaganden är involverade i ägandet av ett husdjur. Hon uppmuntrade henne att främja vänskap mellan sina barn och barn som lever i deras nya kvarter stället för att lägga husdjur till hushållet.
På uppdrag av alla tekopp valpar och små grisar ute, låt oss hoppas att hon läste den.
På nätet: USmagazine
Yahoo! Underhållning

Hur man uppfostrar en Betta fisk
Internationell hemlösa djur Dag
Hjälp för separationsångest hos hundar
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Grunderna för Cats
Sanningen bakom vad du verkligen mata dina husdjur
Bästa 5 stor ras hund livsmedel
Saker att tänka på om Pet antagen
Vård av Beta fisk: AKA Siamesisk kampfisk och varför skulle du vilja en ändå?
Hunduppfödning
Hur man korrekt borsta hund

Leave a Reply