My Best Pet historia: katten som såg Superman

Vi fick Charlie ett år efter att vi var gifta. Han var 4-6 månader gammal. Vi hade honom runt 9 år. Hela hans familj dog av felin leukemi, som han fick diagnosen när han var 2 år gammal. Men han levde en annars frisk liv tills han dog vid 9 1/2 år på grund av komplikationer från lunginflammation.
Charlie var en flampunkt Balines / siames med en mycket unik personlighet. Han var mycket lika del av vår familj och såg till att vi aldrig glömde det. När vi skulle prata om att ha barn, skulle våra vänner säger att vi inte behöver någon eftersom vi hade Charlie.
När vi först kom Charlie hem gömde han sig under sätet och skrek hela vägen hem, alla fyra timmar. Jag var inte säker på att detta skulle fungera. Men Charlie flyttade direkt. Han lärde sig också att gå med oss ​​överallt i bilen, till den grad att vi skulle köra ner på gatan andra förare skulle märka och kommentera att vi hade en katt racing genom bilen eller vinka tillbaka på dem medan vi körde.
Vi tog honom överallt, så vi inte tänka två gånger om att ta honom till drive-in för att se den ursprungliga Stålmannen filmen med alla specialeffekter. Vi var inte förvånad över hans beteende eftersom han tittade på TV hemma och ofta blockerade vår uppfattning. Medan filmen kördes Charlie var på instrumentpanelen försöker fånga Stålmannen och deltar med allt som pågick i filmen. Vid ett tillfälle insåg vi att par i bilarna på båda sidor om oss tittade Charlie titta på filmen och skrattar hysteriskt över sina upptåg. De var inte tittar Stålmannen. Vi kan bara föreställa sina svar till familj och vänner om filmen som de inte ser.
Jag var fortfarande undervisning på denna punkt och en av våra föräldrar hade donerat en hög med fyllda leksaker till skolan. Min fostermor, som var min chef bad mig att ta dem hem eftersom vi inte kunde hålla dem i skolan på grund av en hepatit utbrott.Ingen annan ville ha dem. De hamnade på vår säng. Bland dessa leksaker var en liten holländsk docka.
En dag försvann hon. Jag hittade henne och satte henne tillbaka. Hon höll försvinna tills jag insåg att Charlie hade swiped henne. Hon var hans och han var så fäst vid henne att jag inte ens kunde ersätta henne täcker när hon blev smutsig. Han sov med henne, vänt upp henne i luften och krävde att vi och alla besökare slänga henne så att han kunde hämta henne för oss att kasta henne igen. Han skulle släppa henne i knät eller vid foten av varje besökare tills de slängde henne åt honom att hämta. Jag hittade också henne överallt, på toppen av kylskåpet, i diskhon, på disken, i badkaret och andra platser.
Under lång tid var han den enda husdjur i vårt hushåll. Sedan köpte vi en sköldpadda som heter Stanley Steamer, en kakadua, eremitkräftor och en leguan som heter George. Innan andra husdjur kom Charlie skulle förstöra något till mig varje-gång han var arg på mig och gömma långt under vår säng och KATTSKRIK så snart vi kom hem. Efter att husdjur kom, skulle han clobber Stanley eller gå skrika på fågeln eller eremitkräftor.
När jag blev gravid med vår son, jag visste att vi skulle behöva göra något åt ​​Charlie. Jag gjorde ett omslag för KORGVAGGA eftersom jag kunde bara se Charlie sitter på vår baby i KORGVAGGA. Tja…Denna beräkning var utan vår son karaktär beaktas. Jag slutade vara den som behövde rädda.
Även när vår son var en nyfödd han tävlade lika med det katt för mitt knä. När han kunde komma runt var vår son jagade Charlie under sängen och runt huset. De slutade goda vänner.
Vi flyttade till Florida när vår son var sex månader gammal. Vi packade upp den största lastbilen vi kunde få och drog vår bil på en bogserlina Dolley bakom lastbilen. Mina växter, Iguanans och sköldpaddan var i bilen. Charlie var i lastbilshytten med oss. Hans kattlådan var under mina fötter och vår son var mellan min man och mig.
För nio dagar folk såg oss köra över landet med vår katt och son ofta ser tillbaka på dem. När vi var ute på lastbilen Charlie skulle titta oss från instrumentbrädan. Många människor skulle kommentera katten i bilen.
Vi flyttade till vår nuvarande fastighet två veckor efter att vi kommit fram. Den hade en stor skärm rum. Charlie och vår son älskade den avskärmade rummet. Det var deras första varvet. Charlie hade sitt nya hem tills vi började rädda förlorade kattungar. Han tyckte inte om att dela. Han gjorde en ny dörr genom väggen på skärmen-rummet och vägrade att vara ett hus-katt längre. Han skulle komma hem för att äta, då skulle han antingen lägga ut på gården eller tvärs över gatan i
grannens gård. Grannen älskade honom för att han trodde att han var rolig. Han fick titta på Charlie jaga herrelösa hundar och katter från sin egendom.
Julen 1990 hade Charlie försvann för en vecka eller två. Vi hade letat överallt efter honom. Sedan kom han ut från under huset ser verkligen sjuk. Vi vårdade honom tillbaka från randen. Men han skulle inte ta det långsamt och dog av en hjärtattack.
Nu har vi flera katter och en av dem är som Charlie. Hans namn är Jeremia Twinkle-tår. Han är en vacker mörkröd Tabby med några siames i honom eftersom alla katter i detta område har några siames i dem. Han är ett år gammal. Han hämtar inte. Men han har utvecklat sitt eget spel. Han gillar att jaga mig ner vår 25 fot hall, hantera mina fötter, så har jag skjuter honom hela vägen tillbaka upp korridoren på fötterna, ryggen eller magen. Eller om jag ska in i mitt sovrum och jag trycker honom ut ur dörren, tacklar han mina fötter med både tassar och lockar upp
runt mina fötter och vrister, slickar och knapra dem. Han ser också TV på samma sätt som Charlie gjorde.

Dog Training Schools i Metro Atlanta
Canine Medarbetare? Varför tar din hund att arbeta med dig kan ge Överraskande fördelar
Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion
Beagle som ett hus Pet
Hur man sparar en hund från Parvo
Överväganden för att bygga och underhålla ett tempererat Marine Aquarium
Hundar livrädd för åska: Vad kan man göra
Tio av de mest heroiska hundar
The Warrior
Varför inte ta din hund att arbeta?
Hund Dikter för National Dog Day: Barks med Hjärtan

Leave a Reply