Mousserande Spaniels: Hur Groom en Cocker Spaniel

Cocker Spaniels är underbara husdjur. De är lojala, lekfull och lätt trainable. Ursprungligen föds som fågelhundar, de tenderar att ha en talang för att hitta saker. Min mamma och jag har haft en under hela min barndom, men tyvärr dog han förra året. De är mycket söta och tillgivna hundar. De är dock benägna att vissa hälsoproblem som blindhet, öroninfektioner, och hjärtproblem, så du kommer att vilja vara mycket försiktig om att hålla sina veterinär besöker aktuell. Vanligtvis bör örondroppar, ögondroppar och hjärta mask medicin som du ska ge till en hund förebyggande skära ner på dina risker ganska bra.
Cockrar är kända för sina långa flödande blanka rockar och stora mjuka öron, men det tar en hel del arbete för att hålla dem ser så bra, särskilt eftersom de har så starka jaktinstinkter. De gör också mycket bra vakthundar tro det eller ej. Trots sin mindre kroppsstorlek, kan cocker spaniels vara mycket skrämmande. Min hund var Andre alltid mycket territoriella och mycket skyddande av min mor och mig. De älskar att springa ut för att jaga efter ekorrar och fåglar. Detta kommer ofta orsaka sitt hår för att få smutsiga och trassligt. För att undvika detta resultat, se till att du borsta din hund varje dag, både täckhår och under pälsen och bada dem minst en gång i veckan. Jag rekommenderar en gröt infunderas sällskapsdjur schampo för att lindra torr, kliande, irriterad hud och en kräm skölj att hävda att vackra glans i pälsen. Du kommer också vill behålla hans eller hennes hår mig genom att skära eller klippa det varje så ofta. Det är inte ovanligt för en hund att vara rädd för elektriska Clippers, så du kanske vill ha en andra part närvarande att klappa hunden och hålla den lugn. Det är också en bra idé att ha lite godis till hands för att belöna hunden för att samarbeta. Detta kan bidra till att hålla honom eller henne lugn i processen om de lär sig att de kommer att få en behandling när det är över.
Det bästa sättet att hålla dig hundar naglar korta och smidig är att gå dem varje dag på trottoaren. Vägen kommer att fungera som en gigantisk nagelfil, och promenad kommer att hålla din hund i form samtidigt. Det är viktigt att hålla din hund frisk med bra kost och motion. Karma varumärke hundmat görs med ekologiskt kött, frukt och grönsaker. Att hålla naglarna korta och smidig hjälper till att förhindra hunden från repor dig och sig själv, för att inte tala gäster, golv och möbler, så om du inte har tid att gå din hund varje dag, se till att hänga med klippning eller arkivering dess naglar. Jag föredrar arkivering, eftersom det är säkrare och mindre traumatisk för hunden som gör det mindre krångel för ägaren. Om du väljer klippning, måste du vara mycket noga med att inte skära spiken för kort. Det är en köttig kluster av blodkärl och nervändar inuti varje spik som kallas snabbt. det är mycket lätt att skära in i snabb vilket orsakar hunden smärta och blödning. Du måste också se till att dina Clippers är vassa, och inte skära för nära snabbt, eftersom spiken kan spricka, och riva i den snabba även om du inte klippa det. När det gäller problemet med vovve andetag, är en rå ben den bästa behandlingen. Det är hur hundar rengöra sina tänder i naturen, och det håller dem glada och ockuperade i timmar.
Det är verkligen allt det är för det. Det bästa sättet att ta hand om din cocker spaniel är att behandla det som om det var ditt barn. Var noga med att mata din hund en hälsosam kost och bibehålla sin hygien precis som du skulle din egen, men det viktigaste vad din hund behöver från dig är kärlek.

Kanin Behandlar
Hur Nosparti en hund
Hur man handskas med Tandställningsfel i din kanin
Är du redo att bli ett husdjur förälder?
Katt Gingivit: orsaker, symptom och behandling
Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.
Sommar Hund Walking tips
Vanliga livsmedel anses vara farliga för hundar
Anser att dessa saker innan du tar hund att arbeta
Hundar Få Värmeslag Too: Hur man känner igen symtomen
Zebra Danio Faktablad

Leave a Reply