Möt Famous Clydesdales

Vi har alla sett de världsberömda Clydesdale hästar, dra den berömda röda öl vagn på vägen, eller åtminstone vi har sett sina TV-annonser som faktiskt underhållande, särskilt under Superbowl. Clydesdale har sitt ursprung i England där de födde upp ston med större häst att skapa en häst som passar för att dra Jordbruksmaskiner och andra användningsområden som t.ex. att dra vagnar. De är en ras av förslaget häst, uppkallad efter Clydesdale i Skottland, där de användes också för odling och dra vagnar.
Denna hästras har en mycket milda sinnelag och en ännu temperament. De växer till ca 16-17 händer högt, och kan lätt väga 2000-2300 kg. Den idealiska Clydesdale häst (enligt folket på Grants Farm) är vik (brun) i färg, har en bläs av vitt på ansikte, med en svart man, och svans, kommer de också att ha vitt behäng på alla fyra benen, och fötter.
En Clydesdale normalt lever i sina tonåren eller i början av tjugoårsåldern.
Clydesdales äter 20 liter av foder och dricka 30 liter vatten varje dag.
Clydesdales könsmogna vid ca 4 års ålder.
De var en gång på den utrotningshotade djur listan som deras nummer hade krympt ner till 80 redan 1949. Sedan deras antal har ökat uppfödare som Anheuser-Busch har varit framgångsrika på avel dem i USA. Befolkningen i USA i dag uppgår till cirka 2500-3000 Clydesdale talet.
Grants Farm i St.Louis Missouri rapporterar att de har 15 eller så föl föds deras varje år där. Tack Anheuser-Busch för att hjälpa hålla denna majestätiska hästras lever och frodas, så att framtida generationer kan njuta av dem.
Det finns även tre eller fyra gårdar runt där jag bor som höjer Clydesdale är lokalt. Du kan faktiskt köpa en Clydesdale från en uppfödare om du verkligen önskar en, kör de allt från $ 1500 till $ 10.000 beroende på hur gamla de är, och hur mycket uppfödaren / ägaren har lagt ned dem.
Webbplatser som equinenow gör att du kan söka många olika raser av hästar, och söka i statligt du vill, så du kan börja jaga för din egen Clydesdale idag. Bara inse att hästar är en stor kostnad och Clydesdale s är stora hästar och större de är desto mer kommer att kosta dig att mata den, så håll detta i åtanke innan du köper. Det finns också medicinska kostnader när du äger en så stor djur och Clydesdale s är inget undantag från den regeln. Om du kommer att äga en, det kommer behöva det årliga hälsokontroll, och skott, precis som dina barn får deras varje år. Som med alla hästar kan de sluta med artrit, eller någon annan av de många sjukdomar häst kan plocka upp.
Jag hoppas att denna artikel har varit informativ och att du har lärt sig något nytt om de berömda Clydesdale hästar.

Karmin
Tips om hur man vårdar för din valp
Nationell Dog Day
Bad katt beteende
Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem
Att anta en hund i Massachusetts
Bästa Inomhus Hundraser
Främja en kattunge med dina egna katter
Holland Lop Rabbit Ras profil
De sovande vanor parakiter och Budgies
Pet Care evigt

Leave a Reply