Möjliga hund öron Problem

Du vet hur irriterande det kan vara på natten när du sitter framför TV eller fastställer i sängen på natten att sova och kan höra din hund kliar på öronen. Nu din hund kliar på öronen kan vara precis hans öron klåda, men det kan också vara ett tecken på något helt annat. Nu kanske du frågar vad som kan vara fel med öronen som skulle orsaka honom att klia eller skaka på huvudet hela tiden.
Ett av de största problemen som din hund kan stöta är om de är som min hund med långa öron som inte får luft som ofta de kan börja få en svampinfektion inuti öronen. Nu är detta bara en idé, men kan förebyggas om man rengöra din hunds öron ute. Du kommer att vilja be din veterinär hur man gör detta eftersom alla mina hundar är olika på hur man rengör öronen. Men vill du att rengöra dem så att din hund kan ha inget obehag i öronen.
En stor berätta tale tecken på möjliga svampinfektioner börjar i din hund öron skulle vara lukten. Nu vet du din hunds normala öra lukt så att du kommer att kunna räkna ut om örat luktar annorlunda än normalt. Om den gör det kommer du vill ta din hund till veterinär eller ring din veterinär för att ta reda på vad du kan göra.
Det andra problemet som är vanligare med min mindre hund är att han kan ha håret börjar kittla öronen. Nu om du tror att det är hår kittlade din hunds öra som gör honom skaka på huvudet hela tiden eller repa på hans öra då du kommer att vilja försöka ta din hund till en pälsvårdsspecialist att se om du kan få det hår tas om hand av. På så sätt kommer han inte längre att få kittlande känsla och han kommer att sluta klia eller gräva i hans öron.
Nu när din hunds öron kan vara ett av de mest känsliga delarna på kroppen kommer du att kunna hålla ett öga på några av de tecken på infektion av lukten eller hur din hund agerar. Du kommer också vill överväga att din hund bara kan ha en kittling i hans öra och kan behöva några grundläggande grooming.

Hur ta hand om ett husdjur Väsande kackerlacka
Holland Lop Rabbit Ras profil
Topp 10 mest populära hundraser (6-10)
Söt Chihuahua valp namn
Behandling Ektoparasiter på kanin och illrar
Utbildning själv att träna din hund
Hur du håller din hund Aktiv när de bor i en lägenhet
Känslig mage hos hundar
Hur man kan föra din första Kitten Hem
Populär Freshwater Tropical Fish: Mollies, Platys och svärdbärare
Blåmärken Skarvar i hundar

Leave a Reply