Mini Mutter Knot Nibbler: En av de coolaste små djur tuggleksaker

Några små djur har en nästan konstant behov av att tugga på saker. En del av detta beror på deras naturliga instinkt och dels för att deras tänder alltid växer. Marsvin och råttor är två av de små djuren jag har haft mycket erfarenhet med och jag vet första hand att om de lämnas åt sitt öde, så småningom kommer de att börja tugga på saker som de inte borde. Kaniner är också kända gnawers, jag hade en som åt genom kablarna för stereo samt sladden på en dammsugare, gummi antalet bort av en fjärrkontroll och trä styrelser bas bakom soffan. Att allt går med min orubbliga tro på att små djur kan leva i fred utanför en bur och de är lyckligare när de har ett val om de vill vara inne en bur eller springer runt fritt.
Om du ska låta djuren att röra sig fritt i ditt hem måste du se till att det är säkert för dem och förflutna som att se till att du har leksaker för dem att spela med. Tillsammans med det kommer tuggleksaker, vilket kommer att hålla dem från att tugga på din personliga tillhörighet och tillfredsställa deras naturliga behov av att tugga. Jag fick flera av de Mini Nibblare Mutter Knot av min veterinär, han kallar mig när folk överger små djur och jag främja dem tills jag kan hitta ett bra hem för dem. Vissa används inte för mänsklig interaktion och måste visas repen med andra husdjur. Marsvin är de som oftast boss alla runt och tvekar inte att näsan rumpa ett djur som inte spelar tillsammans med spelplan.
Mini Nut Knot Nibbler är en genialisk tuggleksak och det är en serie av trä stavar med mindre stavar som håller dem samman. Inuti anordningen är en mutter. För de flesta smådjur som är den heliga graal av godsaker. Mini Nut Knot Nibbler är säkert för sällskapsdjur att tugga på och när de kommer till muttern och bryta det gratis de brukar hålla på tugga på trä stavarna. Om du köper flera av dessa kan du ändra utformningen eller återanvändning bitar som de inte har tuggas på. Varierande designen kommer att hålla dem ockuperade och ge dem något konstruktivt att göra när du inte är runt eller inte kan leka med dem. Hittills råttor, kaniner, marsvin, illrar och chinchilla har alla fick spela med detta men chinchillan inte tugga på det, föredrar han att driva det runt eller försöka vända den.
Mini Nut Knot Nibbler görs av Super Husdjur, en av mina favorit företag för små djur matare, leksaker och tillbehör. Detta kostar ca 2-3 dollar och är mer än värt det om du har djur som älskar att tugga. Det kan bli lite rörigt om det finns två eller tre av dem gå på det på en gång, men det är då du kan se lagarbete att de är kapabla till. Jag skulle snarare spendera lite mer på den här typen av leksak och har dem underhöll än att bara köpa trä tugga godis för dem. Inte bara är de uppfyller deras behov och önskan att tugga, men de arbetar ned sina tänder, få lite motion och har skitkul att försöka få till muttern i mitten av Mini Nut Knot Nibbler.

Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Dog Training Tulsa Tips: Hur att bryta upp en Dog Fight
Med Hundar och katter Get Along i ditt hus
Ska jag Anta en katt?
Pet Care i sommar
Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion
Hur att plocka ut katt möbler
Fördelar med anta en katt
Hur Coax en Foster katt att äta
Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande

Leave a Reply