Mini Lop Kaniner som husdjur

Om du funderar på en kanin som husdjur du kanske vill titta på mini lop kaniner. De är kända för att vara mycket intelligenta djur som, när de är unga, är mycket lätt att träna. Mini lop kaniner är mycket sällskapliga djur som svarar på uppmärksamhet och kärlek. De kan tränas att anpassa sig till en inomhusmiljö med positiv förstärkning och beröm.
Tidigt mini lop kaniner svarar på träning. De lär sig snabbt att interagera med människor och andra husdjur i hushållet. De blir väldigt fästa vid sina primära vårdgivare, men också att inte invända från uppmärksamhet från andra i huset eller ens gäster. Eftersom de är sociala varelser är det bäst att ha din mini lop öra kanin bor inne och strö tåg dem. Mini lop eared kaniner ska inte ges köras av huset på grund av tugga frågor, men de kan släppa ut ofta i kontrollerade situationer. Med tanke på ordentlig vård de klarar väl levande inomhus i sin egen bur.
Om du inte planerar att föda dig mini lop kanin bör du ha din kanin kastrerade och kastrerade av veterinär. Fastställande dig kanin är bättre för kaninerna hälsa och eliminerar en myriad av beteendeproblem Mini lop kaniner markerar territoriellt som hankatter, kastrering dem tar hand om denna fråga. Spaying och kastrering också skär ned på aggression och tuggar på både manliga och kvinnliga mini lop kaniner.
Mini lop kaniner har fogliga personligheter för det mesta. Tidig socialisering ger dem möjlighet att komma överens med hundar, katter och barn. Fortfarande varje kanin har sin egen personlighet och den kan påverkas av en mängd olika social interaktion tidigt i livet. Det är inte ovanligt att mini Lops kaniner blir snabbt vänner med familjens hund. Ingen kanin bör någonsin lämnas utan tillsyn med en annan husdjur eller barn, eftersom alla djurs beteende kan vara något oförutsägbart.
För att hålla din mini lop kanin lycklig du kommer att behöva några av följande levererar en stor bur, vattenflaska och någon sorts chew resistenta matskål. Du behöver en låda och strö också. De flesta ägare rekommenderar också att du får en katt bärare för resor till veterinären och grooming verktyg som en borste och Clippers spik. Mini Lops öron kaniner behöver leksaker att tugga på och leka med som inte blir kvävning eller potentiella förstoppning problem.
Bostäder du mini lop eared kanin är ganska lätt, kommer de att klara sig mycket bra i en bur som är tugga bevis. Du bör ge en stor bur med en låda längst för att främja renlighet. Mini Lops eared kaniner måste också ha en säker plats att köra utanför. De behöver sol och utomhus träning när vädret är måttlig. Kaniner inte svettas så att de inte ska vara ute på extremt varma dagar av de kan överhettas eller torka.
Du kan använda en mängd olika träflis strö till linje din kanin bur. Du bör undvika parfymerade kanin strö eftersom det kan orsaka andningsproblem för din kanin. Du bör byta över alla sängkläder en gång i veckan och använd en organisk kaninbur deodorizer. Kattlådan du ger kaninen kan ha samma typ av flis sängkläder, måste den rengöras dagligen och du bör undvika deodoriserande produkter som de kan bilda skadliga ångor när de blandas med ammoniak från kaninens urin.
Din mini lop kanin bör ha en kost baserad på gräs eller hö. De bör få moderata mängder av en hög husdjur kvalitet kanin. Du kan mata din kanin grönsaker så snart de når minst fyra månaders ålder, men undvik sallad eftersom det kan leda till mag-frågor och lösa avföring. Målet med mini Lops kanin dieter är att efterlikna den naturliga förändringen av greener och gräs som förekommer i kaninens kost i det vilda.
Mini Lops eared kaniner lever upp till tio års ålder så att de kan ge dig år eller tillgivenhet och sällskap.

Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem
Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar
Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Pet Havens
Bästa Guard Hundraser
Rehabilitera en missbrukas och försummade hund
Matlagning för din katt
Loppor och Tick Förebyggande för din katt
Tips om hur att hålla din hund lycklig
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen
Hund Profil: Mastiff

Leave a Reply