Min personliga berättelse om att anta en Shelter djur för Adopt-a-Shelter-Animal månad!

Vill du utöka din familj? Varför inte gå till din lokala skydd och hitta en ny vän där? Skydddjur kan ge dig stor vänskap och kärlek, för att inte tala om att det är mycket troligt att du kommer att spara ett liv! Läs vidare för min egen erfarenhet med vindskydd djur och hur jag välkomnade en ny vän i mitt hem!
Det hade varit ungefär ett år sedan Jazz, min 15-åriga gata katt, hade gått bort, tyst hemma i mina armar. Månaderna hade varit grov, men jag visste att jag inte kunde lämna mitt hus tomt för länge, eftersom jag har haft katter runt så länge jag kan minnas. Så en dag ringde jag min veterinär och bad om en remiss till en bra lokal kvinnojour.
Jag har alltid försökt att anta skydddjur stället för att betala pengar till en djuraffär. Och i det här fallet igen, hade en kvinnojour vissa katter i behov av ett bra hem. Den kattbur gick in i baksätet och vi accelererade iväg till adressen, ängslig och spänd på vad vi skulle hitta.
Skyddsrummet fylldes med djur, hundar skällande frenetiskt som vi vandrade genom burarna, alla tävlar om vår uppmärksamhet. Volontären ledde oss till ett tillbaka rum, uppenbarligen för de mindre skydddjur väntar för antagande. Gerbiler, kaniner, råttor, hamstrar … och några burar håller katter och kattungar, alla väntar tålmodigt på att någon ska ta dem hem.
En bur fångade min uppmärksamhet – en liten tabby, jamande när han hukade i det bortre hörnet, uppenbarligen skramlade av ljudet ekar utanför cementväggar omkring honom. Jag frågade skötare att öppna buren och tillåt mig att se honom lite närmare.
Så fort jag lade min hand inne i buren, snuggled han upp till det med ett högt grusig spinna. Inom en minut var han snuggled under min haka, ta tag på mig för brinnande livet som min make skrattade och började fylla i pappersarbete för antagande. Mitchell som de hade döpte honom, ville inte lösgöra sig för skjutsen hem i kattbur och tillbringade de närmaste dagarna rullade upp runt min hals, spinnande och glad för eventuellt första gången i sitt liv.
Det har gått några år sedan vi gick till skydd för att utöka vår familj och jag kan inte rekommendera det tillräckligt att den som söker en ny vän. Skydddjur är alltid i behov av nya bostäder och om du har i rummet och kärlek, kan du överväga att köra med de dyra djuraffärer och gå till skyddsrummet i stället! Jag vet att jag inte ångrar den dag jag gick till skydd och hittade min nya bästa vän!

Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
Använd Hushållens Läkemedel för din katt och spara pengar, pengar, pengar
Överväganden När du väljer en Groomer för din hund
Fem goda skäl att lämna din hund hemma eller på dagis, medan du arbetar
Behöver din hund en Hjärtmask piller?
Tips för att köpa din första hund eller valp
Ras Egenskaper-Trakehner häst
När är Doggie Daycare en bra idé?
Ett bra tips för att hjälpa att träna din hund
Tips för en ny hund Ägare: Hur mycket kostar det att mata en hund?
Dog Agility Training Tips för nybörjare

Leave a Reply