Min hund har utbildat mig!

Det gick upp för mig nyligen att min hund har tränat mig, och jag har ingen aning om hur hon åstadkommit detta. Det är inte bara jag. När jag tittade runt på hund park, insåg jag att alla dessa människor har utbildats för.
Min hund säker inte använda de metoder jag använder på henne som oftast bygger på mutor. Hon har aldrig gett mig en behandling när jag svarar hennes krav att gå ut. Hon har aldrig sagt att jag är en bra tjej för att hämta bollen från under soffan för femtioelfte gången.
Har hundar smyger iväg för att köpa böcker med titeln Training människor för Dummies? Tittar de människorna Whisperer medan vi är ute ur huset? Har utbyta de träningsmetoder under täckmantel av sniffning varandras rumpor? Loggar de in på chattrum för utbildning tips på mastermutt? – Troligen inte.
Så hur tränar våra hundar oss att vara deras lojala tjänare?
Jag har en teori baserad på ren gissningar och ingen vetenskap av något slag som hundar utsöndrar en luktfri feromon som påverkar den mänskliga hjärnan. Detta skulle förklara varför alla min hund har att göra är att blick längtansfullt på skåpet där kex och chewies lagras, ger en kupong värd vifta på svansen, och viola! Hon får en behandling. En woof är allt som behövs för mig att släppa allt och låta henne i. Jag är säker på att när Doggie genomprojektet görs kommer de att upptäcka att 98% av en hunds gener specifikt avsedda för att manipulera människor.
Detta skulle förklara varför efter valpen tuggar dina bästa skor du gosa honom och säga Bad hund, Coochie Coochie kuttrande. Nu måste jag bära min Nikes till den formella kväll, Coochie Coochie kuttrande. Om han slickar din näsa kommer du hoppa över formella även om du är hedersgäst och din dejt är (ange namnet på hunky hjärta bulta här). Du bara inte kan vara arg på något som söt.
Det skulle också förklara varför sällskapsdjur produkter är en flera miljarder dollar industrin. Erkänna det, spenderar massor av pengar på doggie leksaker när du vet innerst inne att din hund skulle vara lika nöjd med en pinne.
För att visa hur starka dessa feromon producerar gener, överväga detta: din hund hela arbetsbeskrivning är (1) att vara söt, (2) vara furry, och (3) inte röra i huset. Framgångsrikt slutföra dessa uppgifter, får din hund gratis mat och husrum, sjukvård, leksaker, godis, promenader, speltid och massor av uppmärksamhet för sin hela livstid.
Är människor verkligen smartare art?
FYI, det är verkligen en doggie Genome Project

Satin Angora Ras profil
Konstigt nymfparakiter Behavior
Purina OM: Viktminskning Hundfoder-En översyn
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
5 Vanliga Dental Problem i Cats
Fyra Hårlösa allergivänliga hundar
Hundarnas Fetma: Hålla din hund Fettfri och Happy
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur
Det mest bisarra hundras
Tandvård för katter och kattungar
Jack Russell terrier

Leave a Reply