Min fantastiska Dog Story:

Jag har en hund som heter Grace och hon är en av de smartaste hundarna jag vet. Hon vet hur man öppnar och stänger dörrar på kommando. Hon är så kärleksfull och glad att även när hon retar mig att hon får mig att le.
Senare när jag hade köpt Grace och hon var helt hus bruten, köpte jag en andra hund och kallade honom Mercy. Så ja jag har nåd och barmhärtighet. När de var av ålder jag födde upp dem tillsammans. Grace fick sin första uppsättning valpar på min fars födelsedag.
Vi alla tyckte det var fantastiskt, och vi skulle aldrig glömma det. Ett och ett halvt år senare när jag födde upp dem igen, hade Grace sin andra uppsättning av valpar på min mammas födelsedag. Herregud, detta måste vara ett tecken från Herren vad jag sa. Vi kunde aldrig ha planerat något liknande om vi ville. Jag gick runt berättar alla jag kunde.
Det roliga är ingen annan tyckte det var så fantastiskt som jag och min familj gjorde. Gissa vad 2 år senare jag födde upp Grace och Mercy en sista gång. Du kommer inte att tro detta, vi hade planerat en familj resa för att fira mina föräldrars 45: e bröllopsdag. Vi hyrde ett sommarhus och min familj och hundarna alla gick ner i en vecka …
Vi höll skämt om hur roligt det skulle vara om Grace hade sina valpar på sin bröllopsdag. Om hon gör Jag ringer Nyheter 2 när vi kommer tillbaka hem var mitt svar. Tja det mest fantastiska sak hände Grace hade sina valpar på min överordnade 45: e årsdagen. Oj!
Jag höll mitt ord, jag heter TV-stationen och tidningen, men återigen ingen tyckte att det var så fantastiskt som vår familj gjorde. Vi kommer aldrig att glömma att hon hade alla 3 uppsättningar av sina valpar på min föräldrars viktiga datum. Det roliga är att mina föräldrar inte ens få en valp ur varken kull. Min pappa var död ställs mot att ha en hund. Min mamma blev så besviken.

Smuts Isolerad Dog House
Bästa Stora ras hund Sängar: att hitta den perfekta Dog Bed
Varför Det är inte alltid en bra idé att ta med din hund eller husdjur att arbeta
Äga en Siberian Husky: Saker att tänka på
Dog Hälsoproblem Du bör se upp för
Tristess Versus separationsångest hos hundar
My Top 10 Bästa Blandade hundar
Hur man korrekt Mät och Montera en hästtäcke
Första hjälpen för Furry Friends
Tandvård för katter och kattungar
Virka Mönster: Leksaker för husdjur

Leave a Reply