Min erfarenhet Äga en Rat Terrier

Ifrågasätter ni om du ska köpa en Rat Terrier? Dessa stiliga och ljusa hundar är i allmänhet billigt och lätt att få.
Jag kom att köpa efter första och enda Rat Terrier valp till sommaren innan mitt första år på gymnasiet. En vän till familjen hade fött upp olika Terrier raser ganska länge, och på ett besök till deras hem, de är bara så råkade ha en sex veckor gammal valpkull Rat Terrier. Jag blev snabbt kär fortsatte att tjata och trakassera min mor för resten av vårt besök, och slutligen gick hem med en American Kennel Club registrerade Rat Terrier valp, bönor – som kostar endast $ 100.
Min mamma gjorde det mycket klart att detta var min hund och skulle vara ensam mitt ansvar. Vid ankomsten hem med bönor, märkte jag snabbt att han tidigare varit hus bruten, tur för mig. Bortsett från hans korta fas tugga på allt och inget i sikte och lekfullt nafsa på enstaka fot eller vrist, var Bönor en ganska väluppfostrade valp.
Utan mycket förkunskaper i grundläggande hundträning, lyckades jag snabbt att lära Beans några enkla kommandon, som sitta, tala, skaka och rulla över. Jag kreditera mig inte för Rat Terrier är snabb utbildning, utan snarare hunden själv, som han var mycket angelägen att behaga mig, utåtriktad och extremt villig att lära.
Liksom de flesta Terrier raser, var Bönor en energisk och stiliga kille. Medan han aldrig gjort en vana att rusa ut ur dörrar, gick han för tillfällig högt strömförande sprint genom grannens sprinklersystemet och kan ibland vara ganska svårt att hänga med. För det mesta, hans favorit verksamhet hämta något som kan kastas, och jag menar bokstavligen. Om du kunde lyckas kasta ett stort träd lem, skulle den hunden hitta ett sätt att få den tillbaka. Bönor älskade att spela frisbee också, och hade ett utgående anda med de flesta alla aktiviteter, bortsett från hans enorma rädsla för vatten.
Umgås Bönor med andra djur var inga problem. Han var snabb att anpassa sig till att leva i ett hushåll med en fet och bortskämd hankatt. De två var i allmänhet civila nog, men bönor visste att katten var den dominanta hanen och försökte störta sin status på några lustiga tillfällen.
Tyvärr levde Beans endast till en ålder av sex år. Han utvecklade en sällsynt form av hudcancer som inte kunde behandlas, dödshjälp var human möjlighet bespara honom några månader av fruktansvärda smärtor fyllda lidande.
Jag har inte ägt en hund eftersom bönor gått bort, beror enbart på levande arrangemang. Jag kommer troligtvis att äga en annan Rat Terrier när omständigheterna tillåter.
Jag skulle rekommendera att köpa en Rat Terrier för alla som söker en lekfull, underhållande, stiliga, intelligent, tillgiven hund som är mycket trainable, ivriga att behaga sin ägare, och villiga att lära sig.

Katt Ras: Persian Cat
Friska Aktiviteter för Hushållens Katter
Karmin
Stora hundraser för familjer
Kostnaderna för att äga en hund
Engelska angorakanin Ras profil
Pet Säkerhetstips för Halloween
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Sommar Hund Walking tips
Airedale Terrier Dog Breed
Puppy Utbildning: Ju tidigare desto bättre

Leave a Reply