Mest effektiva tips för potträning valpar

Potträning en ny valp är nog inte så svårt och skrämmande som man kan förvänta att det ska vara. Om du följer de råd och potträning tips nedan bör du nå framgång på nolltid och kunna slappna av och njuta av tiden med din nya familjemedlem.
Följande riktlinjer hjälper dig att förstå vad din valp behöver från dig för att kunna nå potträning framgång. Dessa 5 viktiga tips att leva av när potträning kommer att göra upplevelsen helt icke stressande och enkelt för både dig och ditt husdjur.
1 TÅLAMOD-Du måste alltid vara patienten när potträning din valp. Tänk på ditt husdjur som ett spädbarn barn eller barn. De kan inte alltid hålla sin blåsa och tenderar att gå oftare då vuxna. De måste också läras rätt plats för att lindra själva. De är inte födda med denna kunskap! Man måste lära dem och detta kan ta tid.
2 Positiv förstärkning, aldrig någonsin använda fysiskt våld som ett medel för disciplin! Resultaten kommer att vara negativ. Olyckor kan hända och inte kräver fysisk korrigering. Helt enkelt ange en sträng och fast, Nej och ta hunden utanför och ge din valda potta kommandon som går potta eller låt oss gå. Gnugga inte nosen i röran. Detta kommer bara förvirra hunden och vara värdelös för att korrigera beteendet. Positiv förstärkning är mycket effektivare och kan även påskynda potträning processen. Belöna din hund varje gång han går på rätt plats, även om det är efter en olycka i huset. Loven honom med husdjur och kramar, massor av bra pojkar och en behandla varje gång och ett tag.
3. KONSEKVENS-Konsekvens är mycket viktigt när potträning en valp. Du måste hålla sig till ett schema eller rutin. Valpar behöver eliminera sina blåsor och tarmar mycket oftare än äldre hundar. Man måste kunna ägna mycket tid till din valpar pott schema. Han kan inte hjälpa det om en olycka inträffar eftersom du distraherad med slutet av TV-programmet eller någon annan orsak. Du måste ta valpen ut varje timme om det är möjligt eller var 2 timmar. Varje gång du ska ange ditt gå pott kommando och ge beröm när valpen gör sin verksamhet ordentligt.
4. FIGHT lukter, städa upp efter olyckor omedelbart. Använd ett husdjur eliminator urin lukt att maskera doften av någon urin dofter. Valpen kommer att frestas att befria sig nära ett område som luktar urin. Doften utlöser sina instinkter.
5. ÖVERVAKNING-Du måste hålla ett vakande öga på din valp hela tiden under potträning scenen. Det är normalt att valpen ska förvirrad om var lämplig plats att gå är en har enstaka olyckor. Det är ditt jobb att titta på dessa missöden och korrigera dem. Löser inte valpen om du fånga honom på bar gärning! I vilket fall bör du plocka upp honom och ta honom utanför. Säg till honom i farten potta kommandot och ge beröm. Så småningom kommer du att börja se tecken din hund uppvisar när han vill befria sig själv. Av naturen, hundar föredrar att inte lindra avfall eller har avfall som finns i sina stallar. När valpen fastställer att ditt hem är hans lya, kommer han inte vill befria sig i huset inte oundviklig. Om din hund beter sig på annat sätt, är detta inte normalt och kan vara resultatet av stressande levnadsförhållanden, medicinska problem, eller neurologiska faktorer.
Att bli förälder till en valp kommer med många ansvarsområden och kräver ett överflöd av tålamod, kärlek och tid att ägna. Den tid och ansträngningar investeras i utbildning din valp är korrekt väl värt alla utmaningar du kan möta. Du kommer att bli mycket belönas med en väl lugn, kärleksfull och lojal kamrat. Både hund och ägare kan njuta av en underbar stressfri liv med en och annan när utbildningen väl är underförstådd och positiv förstärkning förblir konsekvent.
Jag önskar er lycka till med din träning! Jag hoppas att denna artikel kunde hjälpa dig med dina ansträngningar.
Ha en bra dag!

Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Platt-Coated Retrievers: En svansviftande Breed
Ta bort och demat din katt hår
Mina tre Dog
Djurplågeri
C Journal för vatten, resor och äventyr 2, nr 3 (2008): 47-49.
Topp 10 Hundraser för kvinnor
Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Planerar att köpa en Siberian Husky? Läs denna ras Primer
Hur man förbereder din hund att lära
Borrelia i Cats

Leave a Reply