Mest aggressiva hundraser

Att välja en hund är ett mycket stort beslut och ett som kräver en hel del eftertanke. Det finns massor av faktorer som påverkar vilken hund som är bäst lämpad för dig, såsom storleken på hunden, temperament på hunden, och många andra saker. De mest populära hundraser är de som tenderar att vara den mest lydiga och även härdat, men det är inte sagt att raser som inte är riktigt lika populär är inte lika stor. Även om det finns många bra hundar där ute, det finns några som är mycket aggressiva och kan inte göra bra husdjur för bara någon typ av person. Här är en lista över några av de mest aggressiva hundraser.
Chow Chows
Chow Chows har ett rykte om att vara aggressiva hundar, och de fick det ryktet av en anledning. De tenderar att vara Biters, och ibland bita utan anledning. Chow Chow är en ras som inte är särskilt öppna för främlingar och inte har problem att visa det. Alla som någon gång sett en Chow Chow vet att de inte är en hund som du vill bråka med, och därför och sin aggression problem, de behöver en stark master och vara disciplinerad mycket tidigt.
Rottweilers
Rottweiler är en annan hundras känd för sin aggression. De är mycket skyddande hundar, särskilt när det kommer till sina herrar. Även om de kanske inte är alltför förtjust i främlingar, kan Rottweilers faktiskt vara väldigt kärleksfulla och anbud hundar till familjemedlemmar om utbildning på rätt sätt.
Taxar
Trots att en mycket liten raser Taxar är en mycket aggressiv hundras. Det största problemet med denna ras är den bitande, har de varit kända för att bita främlingar, andra hundar, andra djur och till och med sina egna ägare. Lyckligtvis är de små hundar så om de inte bita dig att det inte kommer att vara lika smärtsamt som om det vore en större ras, men att bli biten av en hund är inte trevligt oavsett omständigheterna.
Pit tjurar
Ingen ska vara förvånad över att hitta denna hundras på listan över mest aggressiva hundraser. Deras aggressivitet tenderar att orsakas av mängden inavel bland dessa hundar, men det kan också vara deras omgivning. De är mycket oförutsägbara hundar och kan slå på aggression mycket snabbt. Pit tjurar tenderar att vara mer aggressiva mot andra hundar i stället för människor, men det är inte att säga att det finns inget att oroa sig för.
Dobermann
Doberman är en mycket aggressiv ras, men om det din hund har lite aggressivitet i dem, skulle du vill att det ska vara så i Doberman. Doberman brukar bara vara aggressiv när de tror att de, eller deras befälhavare och de attackeras eller är i fara. Naturligtvis är varje enskild hund olika och det går för varje ras, men dobermann är oftast mer skyddande än aggressiv.
ref-dogobedienceadvice

Fyra Tassar kissa House Breaking Pads
Clydesdales: De vanligaste identifierade Mindre vanliga Horse
Känslig mage hos hundar
Platser att anta Katter i Salt Lake City, Utah
Veterinärer Tips alla bör veta
Dog Themed gåvor
Celebrity Vita Colonial Dog House
Fördelar med anta en katt
Hund vård: Att handskas med brist på mjölk och trasiga naglar
Vad orsakar tugga hos hundar?
Hur till Stopp Problem Barking

Leave a Reply