Meow Mix Fuktiga kattmat Påsar

Jag matar normalt min katt jamar Mix torrt kattfoder och han är nöjd med denna rutin. Min katt gillar våt kattmat, men han är en stor katt och mata honom påsar med fuktig kattmat bara är inte ett ekonomiskt alternativ. Jag unna honom med fuktiga kattmat för gott uppförande och en särskild behandling från gång till gång. När jag såg påsar Meow Mix på en vinge och en Prawn smak på min lokala livsmedelsbutik på försäljning för mindre än 40 cent per påse kunde jag inte passera att priset upp. Normalt betalar jag 80 cent för påsar Meow mix, och jag hade aldrig sett denna smak förr. Jag köpte tio påsar av denna mat, som jag kommer att mata min katt då och då.
Detta är en produkt för katter i alla åldrar, har det visat sig att uppfylla de kriterier som fastställts av AAFCO att möta eller överträffa de näringsmässiga nivåer som de har fastställt. Genom de rekommenderade utfodring instruktioner för varje fyra och en halv pounds av vikt, bör en katt matas 3 påsar Meow Mix fuktig kattmat per dag. Jag skulle sluta mata runt sex påsar per dag om jag uteslutande har fötts här kattmat. Göra matten: Vid 80 cent per påse är det lätt att förstå varför jag ge min katt påsar Meow Mix som en särskild behandling.
På en vinge och en räkor är en räka och kyckling blandning som är näringsmässigt komplett för katter, kattungar och seniorer likadana. Den innehåller mindre än 5% råfett och den berikade med vitaminer och mineraler såsom vitamin E, B6, d3, B12, zink, kalcium vitamin K och många andra viktiga näringsämnen.
Jag har en hel del tro på Meow Mix företaget eftersom jag har haft nöjet att prata med sin kundtjänst om en kattmat fråga. Jag var så imponerad av den höga graden av oro, kunskap och kundservice fick jag att jag nu helt lojal mot denna produkt. Jag kommer att fortsätta att köpa Meow Mix på en vinge och en bonde fuktig kattmat när jag vill unna mina katt vänner smaklökar. Jag tror att på grundval av min katter reaktion på Meow Mix På en vinge och en bricka fuktig kattmat detta måste vara en ganska fantastisk provsmakning kattmat. Min katt kommer att gå till extrema längder för att komma till sin kattmat när han får en doft av Meow Mix på en vinge och en bonde fuktig kattmat. Jag rekommenderar denna kattmat till andra djurägare som söker en bra kattmat. Det är billigare än andra märken, och det är en bra kattmat. Jag tror att dina katter kommer att gilla det lika mycket som min katt gör.

Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem
Skötsel av din äldre hund
Juni är Adopt-A-Cat månad!
Fyra Naturliga Flea Killers för din katt
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell
Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Trimning ditt husdjur tånaglar
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin
TJ och Skylar
Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs

Leave a Reply