Med hjälp av en Dremel för att trimma din hunds tånaglar

Nail trimning kan vara lätt eller svårt för en hund att gå igenom. Om din hund är kooperativ, sedan trimma naglarna hemma är inte ett problem och är mer perfekt för dig än att ta dem till veterinärklinik ha gjort. Men ibland hundar vill absolut ingenting att göra med en spik trim och kommer att göra stor prövning om det om du försöker trimma dem själv. Vissa hundar är mer känsliga på sina tassar än andra och inte vill att du ska röra dem oavsett. Oavsett om du använder spik trimmare eller Dremel är upp till dig och hur din hund hanterar antingen ett. Vissa hundar är absolut hatar ljudet av trimmare skära på grund av den högt knäppa ljud som de gör, andra är bra. Med hjälp av en Dremel kontra spik trimmare har sina fördelar.
Använda trimmers tenderar att dela och knäcka spiken, speciellt tråkiga trimmers. Det är där Dremel är praktiskt. Med en Dremel kan du styra hur långt du vill spiken gå tillbaka och visualisera snabb bättre. Dremel lämnar kanterna jämnare och kommer inte att spricka spiken. Det finns nackdelar med att använda en Dremel bortsett från de positiva aspekterna. En Dremel kan orsaka en hel del värme från friktion. Denna värme kan nå en snabb och bli mycket obehagligt för hunden. Hos hundar med långt hår, kan Dremel ta långa hår på olycka. Detta kommer inte bara sylt Dremel, men det kan orsaka en hel del smärta för ditt husdjur har hans / hennes hår dras av Dremel hjulet.
Dremel har sina för-och nackdelar. Många äldre djurägare föredrar en spik trim göras med en Dremel. Det beror på att de flesta äldre har tunn hud och vassa tånaglar kan repa deras hud öppna helt enkelt. Dremel lämnar spiken kanterna släta och förhindrar allvarliga repor. Dremel är inte för alla hundar. Det finns många som gör bättre med trimmare för det finns ingen högt mekaniskt ljud (Dremel motor snurrar). Naturligtvis finns det gott om hundar som helst inte skulle ha en trim tå spik. Om din hund är hemskt om trim tå spik, bör du se till att du tar ut dem på promenader ofta på hårda ytor såsom betong. Detta i sin tur kommer att hjälpa sand din hunds naglar ner så att de är kortare. Detta kan göras enkelt i hundar som åtnjuter körs. Om din hund springer för mycket, han / hon kan faktiskt köra naglarna ner till blodtillförseln och orsaka naglarna att blöda.

En dag på Dog Beach i San Diego, Kalifornien
Hur säkert rengöra kattens öron
Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor
En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Bob Barker: Kom ner
Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
Bara naturlig Pet Herbal Defense Spray
De sovande vanor parakiter och Budgies
My Dog Jack
Celebrity Hundar med Real personligheter
Katt Flea Medicinering hjälper till att förhindra Dermititis och hudinfektioner

Leave a Reply