Med bra husdjur Foton

Du har den snyggaste husdjur på planeten, eller hur? Klart du gör, och det är därför du vill ta bilder på dem … men inte bara någon bild kommer att göra, vill du en stor bild. Hur går du om att uppnå det?
Det första steget att ta bra husdjur foton är att börja med en kooperativ ämne. Du måste se till att ditt husdjur inte är hungrig, behöver inte gå pottan, har haft mycket motion, och om de gillar dem, har massor av godsaker och leksaker till hands.
Du behöver nya batterier i kameran och massor av film eller minne, vara beredd att ta fler bilder än vad du tror att du kommer att behöva. Det kan ta 5, 10 eller till och med 20 skott för att få “lagom ett”. Du kommer också att behöva något bekvämt för dig att sitta på, en kudde eller filt.
Belysning är en viktig faktor när du fotograferar ditt husdjur. Det är bäst att ta dina bilder på morgonen eller på kvällen ljus. Mid dagsljus tenderar att vara alltför oförsonliga och kasta hårda skuggor. Morgon och kväll solljus är mjukare och allmänt lättare att arbeta med.
Komma nära ditt husdjur. Fylla skott med ditt husdjur ansikte ser till att du fånga någon känsla eller ansiktsbehandling detalj. Närheten till ditt husdjur även eliminerar någon bakgrund skräp som kan vara störande i slutprodukten.
Visa upp vad ditt husdjur tycker om att göra. Om din hund gillar att spela frisbee, få lite action bilder av honom springa, hoppa och fånga frisbee. Detta kommer mer än sannolikt kräver att du har en annan person på plats för att kasta när du fotograferar. Om din katt har en favorit kudde eller filt, med detta i bilden. Dessa bilder kommer att ha extra speciell betydelse senare.
När du har den perfekta bilden, prova några kreativa redigering. Några enkel redigering som kan göras är att göra bilden svartvit eller sepia. Även om inte alla bilder kommer att ge sig till denna förändring, de som gör kommer att visa sig mer dramatiska än de gör i färg.
En annan relativt enkla, men effektiva verktyg beskärning. Prova att experimentera med Postulerandet av ditt husdjur inom ramen. Detta kan ge en annan intressant resultat för din färdiga bild.
Framför allt, ha kul. Gör detta en trevlig tid för både dig och ditt husdjur. Oroa dig inte om det inte går helt eller om du inte får priset foto på första försöket, kommer du att ha fler chanser, det viktiga är att spendera kvalitetstid tillsammans.

Jämfört Priser för Advantage Flea Killer för katter
Land Dream Home
Hur man håller en Fennec Fox som husdjur
Graduation Day är här
Fly Spray för hästar: Vad fungerar och vad fungerar inte?
Pet Havens
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Crate Traning för hundar
Fyra Tassar kissa House Breaking Pads
Lionhead kanin: Relativt New House-hold Pet
Hur Rengör ditt terrarium på rätt sätt

Leave a Reply