Mata din valp

Har din valp som sin mat? Om valpen slutar äta, överväga om valpen kan ha ätit något annat och bara inte hungrig. Åldern av pupen är också viktigt, äldre valpar bromsa i deras tillväxt och behöver mindre mat.
Kontrollera din valp – verkar det KÄCK och friska, och väl täckt kött? Om den gör det, fortsätta att erbjuda sin vanliga mat vid den vanliga tidpunkten. Om valpen verkar sjuk men en resa till veterinären skulle vara en bra idé.
Så många feta hundar lära sig att bli noga eaters som valpar. En fet valp är inte en hälsosam valp. En valp med en lätt lager av fett är vad du bör sträva efter, inte en Roly Poly fett valp eller en revben sticker ut valp heller.
Målet för liten fettlager över revbenen och du kommer inte gå fel. En av de värsta saker du kan göra för din valp är att lära att det är en noga eater. Det är dåligt för dig, eftersom det är dyrare och mer av en börda att föda en noga eater.
Och det är dåligt för ditt husdjur också. Så många Kräsen i maten hundar hamnar övergödd men saknar rätt kost. Nästan alla hundar, om de erbjuds kycklingfilé varje måltid äter det och ignorera allt annat. Men det är samma som med människor, att äta bara en sak leder till kroppen saknas i andra nödvändiga vitaminer och mineraler, och andra saker i mat som forskarna inte ens har upptäckt ännu.
Det är exakt samma sak med människor. En mängd olika livsmedel leder till en mängd olika näringsmässiga ingångar, och ingenting blir utelämnas. Så mata din hund en mängd olika saker – kött, grönsaker, spannmål – bröd, pasta, ris och så vidare. Eller mata den bästa livsmedelskvalitet hund som du har råd.
Det är det sätt vi gör det på vår plats, utfodring högsta kvalitet torrfoder som vi kan. Vi vet att de får vad de behöver på det sättet och våra fem hundar mår bra på att kosten. De äter allt vad jag ger dem, eftersom det inte kommer att stanna kvar för senare om de inte gör det. Om de inte äter deras mat, innebär att ett samtal till veterinären är i sin ordning.Mina hundar vet att om de inte äter sitt te med jag uttrycka det, kommer det att försvinna på ett tag – om de inte äter sin mat inom tio minuter, de måste vänta till nästa dag för mat. Jag kommer inte att tolerera kinkig hundar. Det var ett svårare jobb att träna min son på samma sätt, men hundar och son alla vet nu att avsluta sitt te, eller kommer de att missa.

Kommande: Den ideala Reef Aquarium
Övningar för din hund
Top Hundraser för Running
Tips för att spara pengar på Hundmat
Problem vid Avel Finkar
Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Hur man håller hundar sval under sommaren
Hur du lär en coonhound till Hunt Coon
Hund Attack skyllde på ras
Skapa en fredlig fristad för din hund
Glow-in-the-Dark-Krage: säkerhetsprodukt för hundar och katter

Leave a Reply