Mata din hund Natural Way!

Som sällskapsdjur ägare, du är lyckligast när andra människor prisa din hund, eller hur? De kudos kunde relateras till något-de gnistrande tänder, avsaknaden av dålig andedräkt, glänsande ögon, lysande glans av pälsen, eller det faktum att det ger bilden av anmärkningsvärda hälsa! Oavsett fallet kan vara, du känner på toppen av världen, eftersom ditt husdjur är som ditt eget barn!
Nu, att uppnå något av de ovannämnda bedrifter är inte lätt! Din hund måste utfodras med en hälsosam kost så att den förblir fri från sjukdomar. Varje veterinär läkare skulle säga att mat med artificiella ingredienser är ett stort no-no, din hund kräver helhetssyn mat eller mat som har förberetts i hemmet. Så varför inte sitta ner med veterinären och räkna ut näringsrika måltider för din älskade husdjur?
Du kanske undrar varför skräpmat är dåligt för ditt husdjur. Tja, kan de leda till matsmältningsbesvär problem, eller ens något så allvarligt som matförgiftning. Till skillnad från människor, är det inte i stånd att skydda sig själv eller förmedla sin obehag, det är upp till dig att göra det bästa du kan för ditt husdjur. Så om du vill att din hund att förvärva och behålla den frisk lyster och sedan välja naturliga livsmedel. Sådana livsmedel är lätt tillgängliga på marknaden, många av dem har kända varumärken. Men innan du bara plocka upp allting från butikens hyllor, kontakta din veterinär. Vissa typer av konserver är endast avsedda för specifika hundraser. Återigen, en del av burkarna innehåller varierande typer av bröd. Du vill verkligen inte din hunds liv att bli komplicerat längre!
Skälet till populariteten för dessa konserver hund livsmedel är att de är sprängfyllda av fiber och protein. Dessutom lovar de att vara 100% fri från olja eller fett. Sedan finns det de antioxidanter som skyddar din hund från att skadas av fria radikaler. Några naturliga livsmedel innehåller mineraler såsom fosfor, kalium, mangan och kalcium. Och där det finns mineraler, vitaminer också skyldiga att följa! Så, ditt husdjur kommer varken brist på energi eller hälsa! Bra produkter erbjuds av Kalifornien naturliga tillverkare hundmat. Bortsett från konserver, grönsaker som är mörkt grön eller ljust orange löfte ett rikt utbud av antioxidanter också. Dessa kan vara en del av den dagliga menyn också.
Till sist av varning, vill vi säga att om du låter ditt husdjur njuta av saker som rått fläskkött, glass, fett kött, eller grädde alltför ofta, kan din hund sluta med matsmältningsbesvär och en svag metaboliska systemet. Och långt senare, kan farliga sjukdomar krypa in, visar dödlig. Därför hålla ditt husdjur glad, och du bor glad också!

Behandlar för hundar: Vita Kraft Beefy Sticks omdöme
Typer av tillgängliga resurser för hemlagad Hundfoder
Hundarnas Tandvård: Varför Skrapning Plaque Off hundens tänder är dåliga
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur
Skydda Husdjur: Halloween Pet Safety Tips
Greenies Pill Fickor rädda dagen
Tämja en Feral katt
Hamster sjukdomar: Hamster Wet Tail
Vad du velat veta om Labrador retriever
Varför ska du Adoptera din nästa husdjur från ett härbärge
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare

Leave a Reply