Mat för katter med njursjukdom

Njursjukdom är en olycklig sjukdom som drabbar många katter när de blir äldre. När din katt är diagnosen njursjukdom, är det viktigt att du ägna särskild uppmärksamhet åt katter diet, eftersom katter med njursjukdom behöver dramatiskt ändra sina matvanor för att förlänga deras liv. Medan vissa veterinärer kan rekommendera läkemedel för att hjälpa sjukdom behandla njure, kan katter drabbas ibland biverkningar.
Din veterinär bör kunna förse dig med gott om information om ändringar du behöver göra i din katts kost, men om du har problem med att hitta förpackade livsmedel för katter med njursjukdom, eller det verkar dyrt, så du kanske överväga att försöka några av dessa recept som kan hittas på Internet.
För en utmärkt recept för katter med njursjukdom, vänligen klicka på denna länk. Receptet är ganska enkelt att göra och billig också, och jag har sett med egna ögon att katter har en tendens att njuta av det, kanske så även särskilt picky katter anpassa sig till förändringen i livsmedel ganska snabbt.
Ett annat recept för katter med njursjukdom kan hittas på den här länken.
Dessa recept är både låg protein och fosfor. Din veterinär bör också göra dig uppmärksam på att en reglerad vattenbalansen i din katt är också avgörande för din katts hälsa.
Förpackade livsmedel som är tillgängliga för katter med njursjukdom inkluderar Eukanuba Näringsvärde Kidney formler, IVD modifierade dieter och Hills Science Prescription Diet k / d.
Konserver rekommenderas för katter med njursjukdom, eftersom fukten i konserver kommer att bidra till att säkerställa att din katt får en mer vatten i sin kost, eftersom katter brukar inte dricka för mycket och torrfoder har naturligtvis inget vatten innehåll.
Det finns andra märken som finns som innehåller små mängder av fosfor, men du måste vara mycket noga med att kontrollera märkningen av alla konserver, eftersom olika smaker kan innehålla olika nivåer av fosfor. Om din veterinär rekommenderar att låg protein är också viktigt, måste du kontrollera etiketter för mängden protein också.
Innan du provar någon av dessa recept, kontakta din veterinär för att säkerställa att maten är rätt för dig katt.
För mer information, innehåller en artikel på den enda naturliga Djuraffär en mängd information om njursjukdom hos både katter och hundar, och mat och behandling som krävs.

Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Är din hund Dominerande?
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen
Dog Paw Pad Sprickor: orsaker, behandling och förebyggande
Negativa känslor är mycket viktigt!
Topp 10 skäl att anta en skyddkatt
Hur man gör en iPhone säkrare för en tonåring
Små vita Frogs
Hur en Un-anpassningsbar Rescue Dog förändrade mig
Ditt husdjur kan hjälpa till att rädda ett liv, som en blodgivare
Ska du få din försäkring hund hälsa?

Leave a Reply