Man Shih-Tzu Vs Kvinna Shih-Tzu …Vilket vill du ha?

Välja vilken hund att köpa eller anta är ett viktigt beslut, tillsammans med rasen företräde.
Jag har ägt något annat än kvinnliga Shih-Tzu, och de har olika kvinnliga personligheter. De är mer emotionella än hanen, vissa säger kärleksfulla, men jag tror inte det är sant, särskilt eftersom jag aldrig har ägt en hane. Den kvinnliga Shih-Tzu blir kvinnliga sjukdomar, t ex menstruation och även kramper. Hanarna kan ha en högre parning enhet än kvinnor, även om den kvinnliga värmecykel kan vara starka, speciellt när hunden inte är spaded eller fast.
Shih-Tzu ägare ta notis om din hund. De är mycket bestämd att urinera under promenad tid inom olika områden. Även om detta kanske inte är en distinkt karaktärsdrag av Shih-Tzu som en hona, är det verkligen en del av sin art, eftersom hanar naturen kan vara att para sig. Honan kan njuta av att få ut och markera dess territorium, men nuetering sällskapsdjur kommer att bidra till fler sätt än att förebygga oönskade valpar.
Det är viktigt att få spay överstökat så fort som den kvinnliga hunden är gammal nog, för detta kommer att undanröja perioder och även bidra till att förhindra kvinnlig sjukdom din hund, såsom äggstockscancer och även vissa former av bröstcancer. Den hanhund kan kastrerade för att förhindra testikel sjukdom. Som alltid konsultera en veterinär om dessa saker, och försöka bekanta dig med Shih-Tzu människor som har båda könen av hundar, och se vad de säger om män vs kvinnor som husdjur, och individens beteende.

Kattägare: Hur du hanterar din katts Fur
Tre fantastiska fördelarna med en stor ras hund
Giant Hundraser: Mastiffs, Newfoundlandshund, St Bernards och Great Pyrenees
Säger adjö till ditt husdjur
Tips för när kattungen inte kommer att använda kattlådan
Hur man uppfostrar en föräldralös Kitten
Hur smart är din hund
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Hur man håller hundar sval under sommaren
Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur
De bästa Dog Training Produkter

Leave a Reply