Måla en bild med American Paint Horse

En färg är en pinto men pinto är inte alltid en färg. Detta låter som ett barns gåta, men är ett sätt att komma ihåg att en färg är en ras medan en pinto är en färg mönster. Någon kanske säger jag har en halv walker färg när det är faktiskt en pinto rullator. Färger, som är en lagertyp coformation, inte Gaited. Den amerikanska Paint Horse har en specifik konformation och utseende.
Den amerikanska Paint Horse definieras av fakta och ändå bryter mot reglerna! Här är fem fakta om American Paint Horse.
1Färgen och kombinationen gör en särskild lagertyp kropp. Det måste finnas två registrerade föräldrar, en en färg och den andra färgen, Quarter Horse eller fullblod. De är en färg ras så för regelbunden register måste också visa ett minimum vitt till färgen andel. Den färgglada päls är utmärkande för den enskilde. En enfärgad föds kan visas i fasta klasser som används för att kallas avelsdjur hästar och klasser. För bra häst som har allt, men inte de färgglada vita är detta ett bra alternativ.
2 Markeringar kan variera stort med tre allmänna färgmönster är Overo, tobiano och tovero. Den tobiano är ett mönster där alla fyra fötterna är vita, är det ofta färg på flankerna och färgen korsar baksidan. Färgen har ofta en sköld på bröstet eller flankerna och huvudet är ofta färgad med markeringar som en enfärgad häst, till exempel en stjärna eller bläs. Det Overo har en solid färg ner på baksidan där det vita inte passerar tillbaka och en eller alla fyra benen kan vara mörk eller markeras som en fast häst. Ofta vita sprids eller flashiga med kala ansiktet, motorhuv ansikte och andra stora mängder vit i ansiktet. Svansen är normalt en färg. Antingen vitt eller färg kan dominera färg mönster, med den vita kommer från magen. En student observerade så Overo är som om du vände dem och hällde färgen på! Som det låter, är tovero en kombination av båda mönstren. Detta kan uttryckas som en vit häst med färg oh bröstet, flank och en medicin hatt. Den mörka hatt kan omfatta ögon som en eller båda kan vara blå. Det kan också finnas flera färgade fläckar i svansen.
3. Grundfärgen är som alla andra hästar. De kan vara svart, vik, ängssyra, kastanj, brun eller grå med vitt. De kan också bära andra genetik för Roan (vik, blå eller röd), hjortläder, dun, röd dun, perlino cremello, röd dun och Palomino. Dessa basfärger inte ändras med färgen mönstret – det är Palomino fortfarande bör vara av god färg, rödskimmel fortfarande har blandade hår och cremello och perlino är fortfarande en dubbel utspädning av karossens färg. Alltså när avel färger anser konformation, bas färg samt färgmönster och andra faktorer och det börjar visa producera bra amerikansk Paint hästar är en utmaning faktiskt!
4. Färger är mångsidiga! Medan många show som “västerländska” eller “engelska” färgerna som ras konkurrerar inte bara i utställningsringen i ett brett spektrum av händelser under sadel, men också reining, rodeo, Racing, kör och ett brett utbud av aktiviteter, inklusive många som är bara bra trail hästar och många andra som tjänar sitt levebröd gör ranch arbete som generationer av hästar innan dem har.
5. Från en ägare synvinkel Lisa i Illinois påpekar de är en folk häst, lätt att arbeta med och jag älskar de olika färg. Liksom alla raser marknaden för bra hästar stiger och faller med ekonomin, men en bra häst är en bra häst. Lisa nämner Färg säljer bättre. Vi föder till kvartal häst för idrotts avkomma. Hingst är homozygot. Hålla Dun faktor linjer i aveln är också viktig, med fokus på Doc Bar och Sugar Bar uppfödda ko hästar. Annie, en annan färg ägare, nämns också egenskaper. Jag gillar APHA hästar för sin mångsidighet, färg och disposition.
Medan många raser kan göra många saker en färg häst kan vara en medarbetare, gruppmedlem och en vän på en och samma vackra färgglada omslag. Kolla in dem idag!

Hur man korrekt borsta häst eller ponny
Recension: Dogzilla Turbo Disc, Hållbar leksak för hundar
Allt om rasen: Boston Terrier
Införa en ny katt till ditt hem
Anledningar att anställa en professionell tränare Dog Lydnad
En guide till kattleksaker
Vanliga orsaker till att din katt inte kommer att använda kattlådan och hur man rättar till problem
Newfoundland Hundar – Dina Furry Angels
Bygga ett kaninbur
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Allt om rasen: Basenji

Leave a Reply