Mål av Missing Q-tips

Så jag tror Gabby, mitt hus katt, kan ha ett problem. Jag tänker en intervention kan vara i ordning. En stund sedan kom jag på övervåningen till mitt sovrum för att höra vad lät som en rabiat tjur fastnat i mitt badrum. Jag öppnade dörren för att låta tjuren ut, men det visade sig vara min lilla katt som kör galna varv runt badrum, hoppning, tävlar, vrida, faller. Hela tiden hon bar en smutsig Q-tip i hennes mun. Hon tappade den på golvet och sedan gick efter det som en fotbollsspelare efter en miss. Det knäckt mig. Jag lät henne gå, hon verkade vara att ha så mycket roligt. Ungefär som hon var på hastigheten.
Ett par dagar senare gick jag in i badrummet för att hitta hennes hälften halv ur papperskorgen. Hon drog henne galen huvudet och såg rakt på mig när hon insåg att hon hade upptäckts container dykning, en tops hängande från munnen som en cigarett. Jag vände mig om och gick ut ur badrummet tänkande, hmmmm, weirdo. Hon uppför sig som en missbrukare söker för hennes nästa träff.
Så det här har gått på, hennes nya favorit tidsfördriv. Den skattjakt för q-tips, bara för att fira skoningslöst när de hittas. Men jag började tänka ….. var är alla Q-tips att gå efter Gabby får sin fix? Jag vet att hon inte är begåvad eller tankeväckande nog att sätta tillbaka dem i papperskorgen. Och ändå, jag har inte sett någon om runt huset. Jag trodde att de måste vara under sängen, hennes favorit gömställe plats. Nix, inte en enda bit av grejor där under. De var inte i hennes kisse matta torn, de var inte i hennes favorit stol. Jag trodde kanske att hon åt dem, men det fanns inga rester i hennes kattlådan. Jag gav upp. Hon är smart och hon gömmer sin missbruk väl.
Ha! Hon trodde att hon kände mig. Hon var vadslagning på min brist på hushållning färdigheter för att hålla henne igång. Men tyvärr för henne, jag fick verkligen till våren rengöring. Så när jag lyfte 5×8 farstun matta att sopa under den ….. överraskning! Jag ligger henne skyldig Q-tip stash. Det fanns minst 1o Q-tips sköt hela vägen in i mitten av denna enorma matta. Jag hade ingen aning omfattningen av hennes vana. Gabby behöver rehab, måste jag vara en bättre hushållerska

Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Djurägare: I mål om Rapture ..
9 Vanliga frågor om vaccinationer för hundar
Är din hund Dominerande?
Cockatiels 101: mindre kända tips
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Har ditt husdjur allergier?
Fakta om Worms jag visste aldrig Före
I försvar av Chained hund och ägare
Skunk 911 Nödanvisningar
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse

Leave a Reply