Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre

Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre börjar med Don Draper i byxor och undertröja, vakna, blåmärken, på golvet i ett Motell rum med en ofullkomlig minne av hur han kom dit. Episoden handlar om hur han kom dit.
Spoilers följer säkert.
Episoden fortsätter en tid innan med Don Draper på toppen av världen, eller så det verkar. Conrad Hilton själv, kommer VD Hilton Hotels och framtida farfars far i Paris Hilton, Sterling Cooper betala ett samtal. Mr Hilton har en vandrande öga, ad fast klokt, och skulle vilja se hur Don Draper kan hantera sina hotell i New York. Don Draper är bara glad att tvinga. Men det finns en hake.
Inte Mr Hilton, men Mr Hilton advokater, liksom de övriga parter på Sterling Cooper och de brittiska överherrar, vill Don att nu vara under kontrakt. Kontraktet är generös, naturligtvis, men det är något som Don Draper alltid har motstått. Att vara under kontrakt skall bindas. Att inte vara under kontraktet ska ville men inte besatt, en bra situation så han berörda.
Under tiden är Betty Draper utvecklar externa intressen, alltid ett dåligt tecken för ett hus fru 1963, i form av lokala politiken. Detta innebär en plan för att ersätta en pittoresk reservoar med en ful vattentorn, effektivare för att vara säker, men det ser ut som Draper sovrummet staden är i full NIMBY läge. Betty känner någon i guvernörens kontor, en klippa, silver hår, stilig advokat som kan hjälpa. Med vattentornet eller Betty växande missnöje med sitt äktenskap, är vi inte säkra.
Och på tal om kringströvande ögon är Don med några pre spela coitus ord med Sallys ensam lärare. Och Peggy, inte hade lärt henne läxan om den sista tiden har hoppade i sängen med Duck, nu på en annan firma, som frieri Peggy och Peter Campbell, men med Peggy är så mycket glädje som det är affärer.
De blir mer enträget om avtalet och detta fransar Dons nerver. Han knäpper på Peggy för att ha för mycket initiativ. Han knäpper på Betty och sedan stampar ut ur huset.
Senare som Don Draper är ultramodern ned en landsväg, ett glas whisky i handen, plockar han oförsiktigt upp ett par college ålder. De är på väg till Niagara Falls att gifta sig. Det är inte så mycket kärlek som det är den unge mannens ovilja att gå till Vietnam, en anmärkningsvärd sak att vara rädd för i 1963. De är också högre än drakar, en upplevelse som de är villiga att dela med Don Draper i form av ett par små röda piller, som Don nedskrivningar med skotsk whisky.
Spola fram till Motell rummet. Som det unga paret cavorts har Don en vision om en obehaglig gammal man från sitt förflutna, innan han var Don Draper. Den unge högskola mannen, otålig för Don att passera ut, whaps honom upp huvudet. Därför rude awakening några timmar senare.
Don kommer tillbaka på kontoret med lite historia om en Fender Bender. Han finner Mr Cooper väntade på honom i hans kontor och insisterade på att han underteckna kontraktet. Det som knyter affären är Cooper påminna Don om Don lilla hemlighet. Don, ilsket, undertecknar dokumentet, efter att ha lärt sig att när företaget vill ha på dig, är det bäst att lägga tillbaka och njuta av det om du kan.

Internutbildning din nya valp
Hur du håller din hund sval när resa
Är låg Carb diet botemedel för Feline fetma och diabetes?
Planerar att köpa en Siberian Husky? Läs denna ras Primer
Är du redo att bli ett husdjur förälder?
Hur hundar får Bandmask och hur man behandlar dem
Typer av tillgängliga resurser för hemlagad Hundfoder
Pet Sugar Gliders är lekfulla och roliga husdjur
Jessica Simpsons hund, Daisy, tagna av Coyote
Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Coyote Attacker i djur

Leave a Reply