Luxury Pet Hotels: Att välja den rätta för ditt husdjur vistelse

Om du tar en resa hemifrån, du behöver någon att ta hand om Fluffy och Fido. Du kan alltid sätta dem i kenneln, men många djurägare inte gillar tanken på att deras älskade husdjur låsas upp i små burar i flera dagar. Det är stressigt för Fluffy och Fido. Lyckligtvis finns det alternativ.
Lyx sällskapsdjur hotell i blir mer och mer vanligt i dessa dagar. Hundar bor i stora sviter med toddler husdjur och kabel-tv. Katter bor i katt kondom, med flera nivåer för bekväm lounge. Gourmet måltider serveras. På plats spa erbjuder salong bad och massage. Hundar kan ta ett dopp i poolen. En anställd kommer att läsa dem en godnattsaga på kvällen. Limousineservice är tillgänglig om du inte vill köra din påse till hotellet själv.
Kostnaden för en natts vistelse på ett lyxhotell sällskapsdjur hotell kan variera mycket beroende på de boende och de tjänster som erbjuds. Vissa tjänster, såsom spa, kan kosta extra. Runt $ 30 per natt är vanligt för katter. En natts vistelse för hundar kommer att kosta mer.
The Dog Mahall i Orlando, Florida (thedogmahall), är ett bra exempel på ett lyxhotell för sällskapsdjur. Hundar bor i privata sviter (inte burar) med plysch sängar, en låda med leksaker och kabel-tv. Hundar njuta fyra utomhus promenader per dag, en yappy Hour sociala med andra hundar, och en salong bad. Webbkameror är tillgängliga så frånvarande ägare kan hålla ett öga på sina husdjur. Massage. En rumsservicemeny erbjuder cheeseburgare och glass. Boarding finns för katter, liksom, i fyra nivåer lyx radhus.
D Pet Hotel i Los Angeles, Kalifornien (dpethotels) erbjuder sviter med antingen enkelsängar eller queen sängar och plattskärms-TV. Spa är tillgängliga. Så är personlig träning och vovve löpband.
Vid Fur Seasons Resort i Stuart, Florida (thefurseasonsresort), hundar njuta toddler sängar och TV-apparater. Två rum kan anslutas för multi-hund familjer. Nattetid är avkopplande med lugnande musik tranporteras i. Särskilda tjänster finns tillgängliga, inklusive aromaterapi och film tid (komplett med popcorn och sällskap av en anställd). Katter bor i fyra nivåer condos som har stora fönster med utsikt över fisk tankar eller Birdhouses
På Wagsworth Manor i Malvern, Pennsylvania (wagsworthmanor) kan hundar bo i sviter med eget fönster och TV-apparater. De åtnjuter minst fem potta utflykter per dag. Hundar kan njuta individuellt och i grupp speltid och kan ta ett dopp i poolen. Katter kan njuta speltid i en speciellt utformad lekrum.
När du väljer ett lyxhotell för ditt husdjur vistelse, ställa massor av frågor. Comfy sängar och kabel-TV är allt gott och väl, men vad är de Personalens kvalifikationer? Hur många anställda personer är i tjänst vid varje given tidpunkt, och hur många husdjur är de ansvariga för på en gång? Finns det en veterinär på personal? Kan de uppfyller eventuella särskilda behov ditt husdjur kan ha, till exempel mata en speciell diet eller administrera läkemedel? Drop in för att ta en rundtur i hotellet (inte boka en tid först, bara släppa in). Be om referenser.

Harlequin Rasbora Faktablad
Jolie, Min mops
Dog Tales
I försvar av Chained hund och ägare
En rolig hund Story
Pet ryska Tortoise Care
Hur man korrekt Justera hästtäcke & Försäkra Häst komfort
Tio Bästa Hundraser för varmt väder
Ta reda på om ditt husdjur Doctor är rätt för din hund
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
Intressanta berguv Fakta

Leave a Reply