Low Carb Hundfoder: ett hälsosammare val för ditt husdjur

Det är sant – hur snart vi glömma. Det var inte så länge sedan när hundar regelbundet matades matrester som innehöll bitar av verkliga kött som nötkött och kyckling, tillsammans med vissa planteras för bra åtgärd. Hundar verkade vara friskare och aktiva längre i dessa dagar. Då, som konsumenter vi var övertygade om att mata en klipp hund bord var inte bra för honom (eller henne). Istället försökte tillverkare av bearbetade produkter att upplysa oss och berätta att vi bör föda våra husdjur vad som faktiskt inte mycket mer än socker, spannmål, tillsatser av vem vet vad, och konserveringsmedel – att göra mat längre på butikshyllorna.
Som samhället har förändrats nyligen med den oro fetma hos människor, har näring fått mycket mer uppmärksamhet under de senaste åren. Det har varit många låg Carb diet som infördes för människor, och även det nu finns möjlighet att lowcarb hundmat för ditt husdjur. Djurägare har insett att inte bara människor behöver göra ett bättre jobb för att äta hälsosammare, deras älskade hund vänner behöver näring och hälsosamma val mat lika mycket.
Nu har du möjlighet att mata din hund uttorkad och råa lågt kolhydratinnehåll hundmat. En mängd olika märken har inrättats för att erbjuda bättre näring till din bästa fyrbenta vän. Vissa recept är helt kornfria och inkluderar kalkon som har godkänts av USDA och är hormon gratis. Ett stort antal olika grönsaker ingår också, såsom morötter, spenat, selleri och potatis. Vissa sorter innehåller också frukt och örter som bananer, äpplen, rosmarin och tranbär. Hundmat som är låg i kolhydrater är tillgänglig för alla steg i en hunds liv, från valpar till vuxna hundar.
Lösningen att ge hälsosamma måltider för ditt husdjur är mer om kvaliteten på maten ingredienser än kvantitet. Proteiner som är låga i kvalitet och de fyllmedel som tillverkarna av hundfoder regelbundet använder till största delen upp mängden inkluderar kött-och benmjöl som inte kan lättsmält av din ständiga följeslagare. Lowcarb hundmat kan också glutenfri. Eftersom många människor är nu erkänna deras kroppens problem med gluten (korn), så också kan husdjur har överkänslighet av ämnena. Dessa frågor kräver omtanke och uppmärksam tillsyn för att säkerställa ditt husdjur är att äta de bästa livsmedel som möjligt.

Förbjudna Lovers – fri vers Poem
Förstå Hästar: 10 Intermediate Horse träningstips
Skillnader och likheter mellan Ducks, svanar och gäss
Tre platser i Austin där någon annan kommer att träna din hund
Två skäl att hålla valpen Off av möbler
Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj
Bekväma Bits för hästar
Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa
10 Mellow Hundraser
Toy Rat Terrier en tuff och vänlig liten hund
Som människor livsmedel är inte bra för hundar?

Leave a Reply