Lösa problem kattlådan i Cats: Hjälp! Min katt pees på golvet!

Katter är kända för en mängd olika beteenden och attityder. Många tycker katter på grund av deras självständighet och oberoende. Tyvärr leder ibland till katter som inte korrekt använder kattlådan.
Cat experter och veterinärer kommer att säga att katter inte kissar på golv, säng och stolar ur trots eller att skicka ett meddelande. Ärligt talat, jag tror de har fel. Mina katter kissa på min säng varje gång jag är borta över natten.
Det finns några saker du kan göra för att intressera en katt i lådan, även om han har börjat utforska andra områden för sina eliminera behov.
Det första du bör göra för en katt som inte använder kattlådan är att ta honom till veterinären. Många katter upplever urinvägsproblem som kan vara mycket allvarliga. Din veterinär kan berätta för dig om vad du har är ett medicinskt problem eller ett beteendeproblem.
Börja med att köpa en bra renare. Syrebaserade rengöringsmedel verkar fungera bäst. Gör allt du kan för att eliminera lukten av den fläcken. Det är mycket svårt att få katten urin helt ur en matta eller tyg, men du bör definitivt försöka. Du vill inte att du katt att tänka på detta område som hans plats och återvända dit igen och igen.
När du har rengjort området, anser att täcka den med en möbel eller något annat. Detta kan vara tillfällig och bara görs för att hålla katten borta från platsen tills han glömmer det. Jag har faktiskt använt uppochned, plastmatta löpare för detta ändamål. Katter gillar inte känslan av plast knölar på fötterna och kommer att stanna av.
Tänk på hur du kan göra din kattlådan mer tilltalande för din katt eller katter. Var är din kattlådan? Är det i ett område av ditt hem med massor av ljus? Är rummet för kallt eller för varmt? Många placerar sina kattlådor i mörka, fuktiga källare. Ibland katter är bara bra med det, och ibland är de inte. Många katter föredrar en mer komfortabel miljö för privat verksamhet. Om din låda är inte en idealisk plats, överväga om det finns bättre områden i ditt hus för att uttrycka det.
Se till att du håller ditt kattlådan fräsch och ren. Katter är renliga djur, och de gillar en ren kattlådan. Du kan också prova att byta kullen. Kanske dina katter föredrar något med mindre bitar eller något smidigare. Det kan inte skada att försöka.
Slutligen vara säker på att din katt inte attackerar varandra när de försöker använda kattlådan. Personer med flera katter vet att de gillar att smyga upp på varandra. Om en katt gör det till de andra under kattlådan tid kan din katt inte vill använda kattlådan.

Hur du installerar och underhålla ett akvarium
Gör en Goldfish Live i årtionden
Är din Råtta mycket nervös av dig? Gör henne Confident
Hur man tränar hundar att vara vänlig
En hund dikt för nationella Dog Day
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar
Stora behandlar för ditt husdjur fågel
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Hösten Vandring i Adirondacks
Holistic Pet Care – Traditionell Kinesisk Medicin
Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand

Leave a Reply