Los Angeles Pet Memorial Park

Om du bor i Los Angeles-området och har haft ett älskat husdjur dör, kanske du undrar om det är ett sällskapsdjur kyrkogård där du kan lägga din trogna vän till vila. Lyckligtvis är en av de äldsta husdjur kyrkogårdar på västkusten ligger i Los Angeles-området. Det är lång och brokig historia gör det till en unik oas för djurägare.
Los Angeles Pet Memorial Park, inbäddat i böljande kullarna i Calabasas, består av 10 hektar lugna och vackert anlagd trädgård. Detta hotell med husdjursvänlig kyrkogård, som grundades 1928, var en gång hotade att överlämnas till mark utvecklare. En engagerad och passionerad grupp av djurägare bildade Sophie (Spara våra husdjur “historia i evigheten), en ideell grupp som jobbar för att bevara grunderna. De kunde höja tillräckligt med pengar för att köpa grunderna och var ansvariga för bortgången av den allra första Statliga lagar i Kalifornien för att skydda sällskapsdjur kyrkogårdar. År 1986 SOPHIE tillägnade Park i all framtid. Som sådan kan du vara säker ditt husdjur kommer att vila i frid i denna frodiga fristad.
Los Angeles Pet Memorial Park är en full-service Pet Cemetery som erbjuder en 24-timmars hämtning service och hjälp att välja en kista, urna, markör eller gräns. Pre-behov planering är tillgänglig, och personer med mer än ett husdjur kommer att bli glad att veta att flera i mark partier är tillgängliga. Parken erbjuder även en kremering tjänst. Ditt husdjur aska kan spridas bland den vackra rosenträdgårdar, interred i Parks mausoleum, eller tas hem i en dekorativ urna.
Medkännande personal finns till hands för att göra arrangemang för begravning eller kremering tjänster. Begravningar och kremeringar är unika för din egen religiösa eller andliga preferenser. Det finns tjänster och produkter som passar den ekonomiska situationen för alla sällskapsdjur ägare.
Parken är en speciell plats med en rik historia. Över 40.000 husdjur begravda hela spretigt grunderna. Ta en promenad runt och du kommer att hitta små gravstenar och kryptor märkt med kärleksfulla och humoristiska lovtal. Som ligger nära Hollywood, det är inte förvånande att många kändisar husdjur läggs till vila i Los Angeles Memorial Park. De gravar i Humphrey Bogart hund, stövlar, Charlie Chaplin katt, Scout, Rudolph Valentino hund, Kabar, Little Rascals “hund, Petey och Hopalong Cassidy häst, Topper, är bland de många djur kändisar.
Los Angeles Memorial Park är medlem i International Association of Pet Begravningsplatser. För mer information gå till lapetcemetery

Katt Tick Life Cycle
Herrgård med veranda
Anledningar varför du inte ska få din hund att arbeta
Hund grooming tips
Nödvändig utrustning för att köpa din första häst
Hund vård: Att handskas med Stings och sår
Dagliga kamp
Bob Barker: Kom ner
Pet Guide: Norwich Terrier
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Förälskad i en Chihuahua

Leave a Reply